• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Fıkır Verebılırmısınız . . . !

SeJer_Kis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
276
0
96
35
Kayseri
Arkadaslarr selam saclarım uzun zamandır sariii ve ben cok sıkıldım bu renkden ama degıstırmeyede pek cesaret edemıorum sızcee dıp boyamı tekrar yaptırayım mı yoksa farklı bı rengemı boyatayım bi bakarmısınız

s5004084.jpg

s5003940.jpg

Son düzenleme:
canım o renk cok koyu beyaz tenlıyım hatta asırı o yusden gıtmezkı o bana fotoyu tekrar eklemeye claıscam ozaman gorursunuz zaten de :)

karamel yapma bence canım tenin zaten soluk iyce solarsın..içinde kızllık olan renkleri tercih et yüzüne renk gelir.bakır kızılı olabilir mesela:)

Arkadaslarr selam saclarım uzun zamandır sariii ve ben cok sıkıldım bu renkden ama degıstırmeyede pek cesaret edemıorum sızcee dıp boyamı tekrar yaptırayım mı yoksa farklı bı rengemı boyatayım bi bakarmısınız

bal köpüğü rengini denemeni şiddetle öneririm, benimde saçlarım sarı ama sarı yapmadan önce bal köpiğüne boyamıştım süper oldu, sarıya dönerken içim gitti ama sevgilim sarı istedi diye boyattım , bir gün sarıyı değiştirecek olursam kesinlikle bal köpüğüne boyıcam, beyaz tenliyim ve ne açık ne koyu bir renk oluyo süper bence denemeni tavsiye ederim.

Açık kumral veya kahve köpüğü de olabilir bence...Benimkide açıktı kahve köpüğüne boyadım
önce koyu gibi geldi ama 2 kere yıkadım güzel oldu...:1rolleyes:

Back