- 21 Haziran 2016
- 98
- 31
- 32
-
- Konu Sahibi Ponpiripinpon
Dexter
izliyorum onu zaten güZel bi diziKara sevda , henüz final yapmadı ama 60 bölüm bitti
Aşkı memnuyla yaprak dökümü olabilir güzeldi onlardaAşkı memnu binbir gece yaprak dökümü
Baba evi ben günlük izliyorum televizyonda hergün yayınlanıyor,internetten de bakabilirsin.Eski diziler daha güzeldi.Arkadaşlar iyi akşamlar hepinize. Ben danışmak istiyorum bi konu hakkında size. İnternetten Bi dizi izlemek istiyorum final yapmş yerli dizilerden önerebileceğiniz dizi var mı. Yakın zamanda Asmalı Konak izledim dünde Dudaktan Kalbe yi bittirdim yeni bi diziye başlıcam ama aklıma gelmiyor bişey önerebilir misiniz. Teşekkürler.
Hangi kanalda ne zaman yayınlanıyor. Bnde tvye bağlıyorum interneti yda mtfakta iş yaparken bilgisayardan açıyorum bkaç bölüm izliyorum günde. Evet ne varsa eski dizilerde var. İzlediğim dizileri bile bıkmıyorum izlemeyeBaba evi ben günlük izliyorum televizyonda hergün yayınlanıyor,internetten de bakabilirsin.Eski diziler daha güzeldi.
a2 de yayınlanıyor atv nin eski dizileri bugün 63.bölümü izledim sabahları 8:35 civarı başlıyor.baba evi izle yaz 63.bölüme kadar olan bölümler çıkıyor.yarın da 64.bölümü var internete çıkar yarın 64.bölüm.Hangi kanalda ne zaman yayınlanıyor. Bnde tvye bağlıyorum interneti yda mtfakta iş yaparken bilgisayardan açıyorum bkaç bölüm izliyorum günde. Evet ne varsa eski dizilerde var. İzlediğim dizileri bile bıkmıyorum izlemeye