Saç Rengi ve Saç Boyama Fikir verebilir misiniz? (Resimli)

Estrella39

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2011
1.447
2
0
İstanbul
Bu rengin üzerine karamel boyayacağım nasıl olur kızlar?
( 1 tane 9luk,1 tane de 6lık oksidan kullanacağım.)
Kutuda epey koyu duruyor renk ama şuan ki renkten koyu olucağını zannetmiyorum.Koyu olsun istemiyorum yani !! Bal köpüğü alıcaktım ama açık ve turuncuları daha yoğun olur diye almadım.Ve sanırım pişman olmaya başlıyorum bu rengi aldım diye. :s Bu arada kutu da 7.7 yazıyor ama benim aldığımda 8.07 yazıyor.

Son düzenleme:
cnm bu renk karamelmiymiş pek benzemiyor karamele koyu kumrala benziyor dikkat et bence koyu olur gibi geliyor ben olsam boyamazdım cnm palettenin karamellerine bakardım

kapaktaki resim karamel değil gibi ama palaetnin yada syoss ki ile boyasan güzel olurdu ama nevacolara birşey diyemeyeceğim canım

cnm bu renk karamelmiymiş pek benzemiyor karamele koyu kumrala benziyor dikkat et bence koyu olur gibi geliyor ben olsam boyamazdım cnm palettenin karamellerine bakardım
Bana da koyu değilde daha bi turuncu yapar saçlarımı gibi geliyor :s
Bugün gidip değiştiricem de hangi renk alıcam bilemiyorum :s:s

kapaktaki resim karamel değil gibi ama palaetnin yada syoss ki ile boyasan güzel olurdu ama nevacolara birşey diyemeyeceğim canım

malesef boyayı dün almıştım canım o yuzden gidip gene neva nın başka bi rengiyle değiştiricem.
Böyle sarı parlasın istiyorum,şuanda turuncu parlıyor mesela.istemiyorum öyle olmasını.
sarı parlayabimesi için açık kumral&sarı boyasam nasıl olur?

canım ben bu markayı hiç kullanmadım ama bu kutudaki saç rengi karamel değil ki ben palette altın karamel kullanıyorum çok ta memnunum tavsiyem paletteden yana

canım ben bu markayı hiç kullanmadım ama bu kutudaki saç rengi karamel değil ki ben palette altın karamel kullanıyorum çok ta memnunum tavsiyem paletteden yana

Evet karamel gibi değil açık karamel de mesela benziyorda bunda hiç alakası bile yok.Altın karamel güzelde turunculuk vardır onda ben bi yapsam fena olur :) Gittim açık kumral ile çok açık kumral aldım (sarı alıcaktım ama bulamadım) 9 luk oksidanla boyuycam açık hoş bir renk olacağını umuyorum.Ptesi boyamayı düşünüyorum. :)

Son düzenleme:

haklısın canım altın karamel de turunculuk war ama syoss un altın karamelinde turunculuk yok gibi. hatta bi arakdaş konu açıp resim paylaşmıştı. ona bi bak istersen. son olarak akmış halini eklemiş baya sarı yansımalı. ama zemin rengi nasıldı hatırlamıyorum

canım aynen öyle syossun ki sarı yansımalı o var şu anda saçımda ben çok beğendim makinem evde kablomda evde yoksa atardım resmini görürdünüz :) çok beğendim syoosu ama bence en güzel boya igora asla saçı yıpratmıyor ve kime tavsiye ettiysem çok beğendi asla market boyaları gibi değil onun kataloğa bakıcam bayram üzeri :)

Canım igora nerede satılıyor? Ben onu hiç bir yerde görmedim.Bir ara turuncu azaltıcısını arıyodum o yuzden sorardım igora var mı diye ama kime gittiysem yok demişti.

ben de karamel ve tarçın bakırı araştırırken burda hep igorayı öven mesajlar gördüm. benim de ilgimi çekti. tarçın bakırın igoradaki karşılığı ne? birde bu boyayı kuaförler kullanıyomuş sanırım. nerden bulabiliriz igorayı?

şimdi netten katoloğuna baktım canım. süper renkler warmış. sanırım tarçın bakırın birebir karşılığı 8.77 açık kumral yoğun bakır ayyy nerden bulabilirim ki bu boyayı

Canım igora nerede satılıyor? Ben onu hiç bir yerde görmedim.Bir ara turuncu azaltıcısını arıyodum o yuzden sorardım igora var mı diye ama kime gittiysem yok demişti.

canım istanbuldasın eminönüne yolun düşerse eğer orada zaza han var aradığın her çeşit boyayı orada bulabilirsin. kuaför malzemeleri satan bir han bak saç bakım maskeleri kremleri falan çok uygun mavi su kullanıyorsan ben hep ordan alıyorum çok uygun her çeşit kuaför malzemesi var ağda banlarından tut saç bakımına kdr fön makinelerine kdr ohoo :87: :) ben Selective protek ammino bakım kremini 17 liraya aldım arkadaşım 29 a almış :) turuncu azaltıcıyıda oradan almıştık. yolun düşerse mutlaka git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…