- Konu Sahibi Estrella39
-
Bana da koyu değilde daha bi turuncu yapar saçlarımı gibi geliyor :scnm bu renk karamelmiymiş pek benzemiyor karamele koyu kumrala benziyor dikkat et bence koyu olur gibi geliyor ben olsam boyamazdım cnm palettenin karamellerine bakardım
kapaktaki resim karamel değil gibi ama palaetnin yada syoss ki ile boyasan güzel olurdu ama nevacolara birşey diyemeyeceğim canım
canım ben bu markayı hiç kullanmadım ama bu kutudaki saç rengi karamel değil kiben palette altın karamel kullanıyorum çok ta memnunum tavsiyem paletteden yana
Evet karamel gibi değil açık karamel de mesela benziyorda bunda hiç alakası bile yok.Altın karamel güzelde turunculuk vardır onda ben bi yapsam fena olur :) Gittim açık kumral ile çok açık kumral aldım (sarı alıcaktım ama bulamadım) 9 luk oksidanla boyuycam açık hoş bir renk olacağını umuyorum.Ptesi boyamayı düşünüyorum. :)
Bu da dediğim konunun linki: http://www.kadinlarkulubu.com/sac-rengi-sac-boyama/454975-syoss-altin-karamel-resimli.html
bu renk çokhoşuma gitti. tarçın bakıra takmasam kesin denerdim bunu da. ama bu boyadan memnun olan kadar olmayan da var. tabi herkesin saç kalitesi farklı.
ilk halini değil de boyanın akmıs halını daha çok begendim çok hoş duruyor.ama gel gelelim benim istegim de sarı sarı olması arada turunculuk olmaması(
çoktan vazgeçtim cnm:)bu da turuncu geldiyse karamelden vazgeçmelisin canım
onu biliyorum güzel gibi ama ben zaten karameli değiştirdim açık kumral&çok açık kumral aldım :))bi de altın parıltılı toffee yi araştır canım))
canım turunculuqun qitmesi icin küllü bir renqe boyasaydım acık kumral kapatmaz bence.
haklısın canım altın karamel de turunculuk war ama syoss un altın karamelinde turunculuk yok gibi. hatta bi arakdaş konu açıp resim paylaşmıştı. ona bi bak istersen. son olarak akmış halini eklemiş baya sarı yansımalı. ama zemin rengi nasıldı hatırlamıyorum
canım aynen öyle syossun ki sarı yansımalı o var şu anda saçımda ben çok beğendim makinem evde kablomda evde yoksa atardım resmini görürdünüz :) çok beğendim syoosu ama bence en güzel boya igora asla saçı yıpratmıyor ve kime tavsiye ettiysem çok beğendi asla market boyaları gibi değil onun kataloğa bakıcam bayram üzeri :)
canım aynen öyle syossun ki sarı yansımalı o var şu anda saçımda ben çok beğendim makinem evde kablomda evde yoksa atardım resmini görürdünüz :) çok beğendim syoosu ama bence en güzel boya igora asla saçı yıpratmıyor ve kime tavsiye ettiysem çok beğendi asla market boyaları gibi değil onun kataloğa bakıcam bayram üzeri :)
Canım igora nerede satılıyor? Ben onu hiç bir yerde görmedim.Bir ara turuncu azaltıcısını arıyodum o yuzden sorardım igora var mı diye ama kime gittiysem yok demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?