- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
neden özellikle özel ve burslu aradığını anlayamadım ama illa bunlardan biri olacaksa bursunun kesilmesi şartlarını iyi araştır
ama herkes adalette kalsan bile hayatta açıkta kalmazsın diyo:26: hukuka geçmesen bile garantidesin diyorlar:26: ben 2012 dgs sorularını çözdüm mesela ortalamamı 67 farz edip hesapladım 241 oluyor. 237 ile alan yerler bile var:26: bi de 2 yıl boyunca çalışacağımı düşünürsek olur bence:44: sağlığa gelince,benden sağlıkçı olmaz.. becerememcanım yanlış anlamadıysam sen hukuka geçiş yapmak içn adalet okumak istiyorsun istanbullu olmdgm içn okullarrı bilemem ama bölüm hakında bişeyler soleyeblrm adalet=boş bölüm ha adalet okudun ha liseden kpssye grip katipliğe falan terch verdn aynı sey. dgsyle hukuka geçiş yapcam dersen oda cok zor sınavları cok zormuş ygs lysden daha zor dgs ve matın ii olması grekio yanlş blmiosam illa adalet diosan yne bi düşün derim adalettense gt 2 yıllık saglık oku cok cok daha ii. en aazından acıkta kalmzsn iş olnagı cok fzla
özellikle özel ve burslu aramıyorum tabii ki :) istanbulda sadece istanbul üniversitesi ve marmara var. marmara karşıda kalıyor istanbulu yazdım zaten. ama riske atamam başka yerler de yazmalıyım. özellerin tam burslu tutuyor niçin yazmayayım ki. burs durumlarını da araştırdım hepsinin bıktı telefondakiler bendenher şeyi öğrendim koşullar hakkında
ama herkes adalette kalsan bile hayatta açıkta kalmazsın diyo:26: hukuka geçmesen bile garantidesin diyorlar:26: ben 2012 dgs sorularını çözdüm mesela ortalamamı 67 farz edip hesapladım 241 oluyor. 237 ile alan yerler bile var:26: bi de 2 yıl boyunca çalışacağımı düşünürsek olur bence:44: sağlığa gelince,benden sağlıkçı olmaz.. beceremem
sen bilirsin canım ben hukuk için 2 yıldır uğrastım olmadı şimdi öğretmenlik okucam . bende bunların hepsini arastırdım rehberlik hocamda tavsiye etmeynce bende vazgectm . tabi yine sen blrsn
hukuk isteyen biri için lys kazanma imkanı olmadıysa adalet kesinlikle doğru tercih. zibil gibi hukuk fakültesi açıldı. dgs kesinlikle lys den çok çok daha kolay bi kere 2.bölüm gibi sıkıntık yok dgs de matematiğe yüklendi mi tamamdır. ben üni öğrencileriyle iç içe bir alanda çalışıyorum bizim 200 hukuk öğrencimizin yarısından fazlası lys kazanamadığı için dgs ile geçiş yapanlar :) bugün sanırım 5te doluyor süre. yazdığın okullardan aydın da okuyan çok arkadaşım var orta halli bir okul. ben sana şunu diyeyim bilkent,koç ve sabancı dışındaki tüm vakıf ünileri aynı nerdeyse o yüzden çok kafan karışmasın.
sadece özyeğin,arel ve okan'ın cidden çok kötü olduğunu duydum belki yeni olduklarındandır. bilmiyorum.
gönlüne göre olur inş. sonucu yaz
ben burslu bilkentin bile üstüne yazdım canım.. inşallah senin için de hayırlısı olur..
sonuçlar 22 temmuz en geç 23 temmuz diyorlar zaman geçmek bilmiyor suanyazarımmmm :))))
saol canım bende temmuz sonu diye duydum ama ösym kendni bya geliştrdi 1 hafta içnde inşlh acıklanr bendede baya hweyecan ve merak var :)
yaz bana sonucunu :) nereye yerleştim acabaa:26: ay bi de YERLEŞEMEDİ yazar mıymııışşş! bi de büyük harfle yazıyolarşoktan çıkamam vallahi
ayy ne güzel heyecandır o bende evde çığlık atmıştım annem bayılıyordu nerdeyse ne oldu diye kadının odaya bir girişi vardı
yazarım sende yaz :) ayy hem oyle deme ya düşüncesi bile kötü yapıyo beni bi sene daha hazırlanamam vala :) biraz önce bi arkadsım soledi trt alt yazı geçmş yarın 5te acıklanmş inanılmaz bi heyecan bastı beni ya :) inşlh kazanmışzdr :)
zaman geçmiyor inan. ekrana nasıl bakıcam bilmiyorum.. inşallah istediklerimden biridiiir
arkadaşına teessssüüüffflerimi bildiraşk olsun ona da inşallah istediğimiz olurr
kııızlaar hadi 1den 24e kadar bi sayı söyleyin
mutlaka bildircem canım geceden beri uyuyamdım acıklancak diye ınanılmaz bi heyecan yaptım ama acıklanmadı sanırım yarın artık acıklarlar :) 7 :)
kııızlaaaaarrrrrrrrr
nereler kazanıldııı bakalıııımmmmmmm
selam
istanbul aydın üniversitesi için sözlüklerde forumlarda vs. çok fazla olumsuz yorum var :26::26: ben tam burslu adalet bölümünü kazanabiliyor görünüyorum, ama söylenenler kafamı karıştırdı :26: dgs ile hukuk için adalet okumayı düşünüyorum napsam bilemedimaydını da yazmalı mıyım sizce? okuyan varsa okul hakkında bilgi verebilir mi lütfen :26::26: bi yandan da diyorum ki önemli olan dgs yolunu açması nolur bi fikir verin
ayrıca maltepe,okan,beykent,istanbul medipol de tam burslu olabilir görünüyor. ne dersiniz:26: listeye yazdıklarım ise:
1-istanbul üniversitesi adalet myo
2-istanbul bilgi üniversitesi adalet myo tam burslu
3-kadir has adalet myo tam burslu
sizce yazmadıklarımdan hangisi yazılabilir durumda:44:
Nereyi kazandın canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?