Fikir ve önerilerinize ihtiyacım var

meliyas

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2024
140
13
13
25
ilişki 3 Mart 13 ünde reglim henüz gecikmeden evde test yaptım ve silik çizgiyle pozitif gördüm kan verdiğimde beta yükselişi yoktu ama yarım saatte çıktı ve ilçe küçük biryerde acaba yanılma payı olabilir mi 19 Mart regl tarihim gebelik belirtilerim var sizce regl günüme kadar evde test mi yapmalıyım yada tekrar kan mı vermeliyim nasıl bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim

Bi kaç gün sonra tekrar kan verin. Evdeki testlerde yanılma payı olabiliyor. Yada regl gününüzü bekleyin gecikirse daha net sonuç alırsınız

Bi kaç gün sonra tekrar kan verin. Evdeki testlerde yanılma payı olabiliyor. Yada regl gününüzü bekleyin gecikirse daha net sonuç alırsınız
4 gün var reglime bazıları 2-3 gün kala kanda öğreniyor ben 5 gün kala kan verdim sizce erken mi verdim

Kana geçmeden idrara geçmesi imkansız. İdrar testleri yalancı pozitif gösterebiliyor. Adetiniz geçtikten sonra kan verirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…