Fikir bekliyorum sadece.

Ceereenn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2020
58
7
30
Kizlar merhaba , öncelikle hepinize sağlık diliyorum.
Fikirlerini benimle paylaşmak isteyen olursa yoruma bekliyorum.
26 yaşındayım 1 ilişkim oldu 4 sene sürdü , aileler vs tanıştı aileler anlasamayinca bizde biraz sorunlar yaşandı . Sağlıklı düşününce fikir ayrılıkları sonucu ben de yapamayacağımı düşündüm ve konuşarak bitirdik iliskiyi.
Biz ilişki sürecimiz de bir şeyler yaşadık. Açık anlatacağım şimdiden afedersiniz , bir seferinde üzerimde iç çamaşırı onda ise hiçbir şey yokken sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık .1 saat sonra lavaboya gittiğimde çamaşırında biraz kan vardı. Duş vs aldım sonra 5 saat kadar ara ara lavaboya gittiğimde damla şeklinde çok az kan vardı . 5 6 saat sonra ise tamamen kesildi.adetime 10 gün vardı . Daha sonra bir kaç gün boyunca vajinamda yanmalar oldu . Sizce tmaamen birleşme olmadan da kızlık zarına zarar gelmiş olabilir mi ? Bu arada aradan bir ay geçtikten sonra yine adetime 10 gün kala yine çamaşırımda kan gördüm ( acaba diyorum enfeksiyon ile alakası olabilir mi ? Vajinam ara ara yanmaya başlıyordu çünkü. )
Şimdi diyeceksiniz ki madem çok korkuyordun neden öyle işlere kalkistin vs. Hakli olabilirsiniz aslında bekaretimi kaybetmek istemiyorsam hiç bu işlere kalkismamaliyim , ya da takmiyorsam da tam ilişki yaşamalıyım. Ama geçti gitti artık yaşandı bitti.
Size sorma amacım ise şu , ileride olur da biriyle evlenmeye karar verirsem ve eğer kızlık zarimi kaybetmişsem kesinlikle dürüst bir şekilde anlatır öyle evlenirim, yalan söylemem kimseyi de kandırmam. Ama eğer kızlık zarıma bir şey olmamışsa , birine aşık olursam sizce durup dururken bu konuyu açmamin anlamı var mı? Nasıl bir yol izlemeliyim sizce. Yani birini seversem dürüstçe karşına cikip ben senden önce biriyle birlikteydim ve bir şeyler yaşadım mi demem gerekiyor ? Sizden sadece fikir istiyorum . Bir ömür aynı yastığa baş koyacağım adama her konuda dürüst olmaktan yanayım ben. Sizin de fikirlerinize çok ihtiyacım var

Hemen hemen aynısı başıma geldi. Salak gibi gittim kocam olacak kişiye dedim ki bak herif, haberin olsun bakire değilim. Sorun edecek biri değil eşim. Neyse sonra evlendik ilk gecede öğrendim ki bakireymişim. Mal gibi gittim boşu boşuna bakire değilim dedim. Adam da şaşırdı ben de.

Senin gibi sürtünme yoluyla biseyler yaşadıktan sonra azıcık bi kan görmüştüm. Demekki gitti kızlık zarı dedim kendi kendime. Sonrasında da bakire değilim diye kabullendim. Meğer bakireymişim. Ama bence emin olmadan eveleneceğin kişiye söylememelisin. Dr a görün en basiti. Öğrenirsin durumunu. Ona göre davranırsın.

Öyle biri olup olmadığını da anlar miyim orası mescul. Yaşadığım yer itibari ile insanların %80i öyle şeylere takılıyor çünkü. Her halükarda anlatırım gibime geliyor. Ama eğer gerçekten bir şey olmamışsa boşu boşuna da anlatmış olmaz miyim? Önce doktora mi gitmem lazım ?

Anlatman ikiniz için de en iyisi olur ama bunu kabul edecek insan çok azdır bu yüzden hayatına alacağın insana çok bağlılık kurmadan anlatmalısın
Ama ya düşündüğüm gibi bir şey yoksa boşu boşuna anlatmış olmaz miyim ? Tam ilişki olmadan bir şey olmuş olabilir mi

Hemen hemen aynısı başıma geldi. Salak gibi gittim kocam olacak kişiye dedim ki bak herif, haberin olsun bakire değilim. Sorun edecek biri değil eşim. Neyse sonra evlendik ilk gecede öğrendim ki bakireymişim. Mal gibi gittim boşu boşuna bakire değilim dedim. Adam da şaşırdı ben de.

Senin gibi sürtünme yoluyla biseyler yaşadıktan sonra azıcık bi kan görmüştüm. Demekki gitti kızlık zarı dedim kendi kendime. Sonrasında da bakire değilim diye kabullendim. Meğer bakireymişim. Ama bence emin olmadan eveleneceğin kişiye söylememelisin. Dr a görün en basiti. Öğrenirsin durumunu. Ona göre davranırsın.
Ya üzüldüm adına . Sanırım en doğrusu dediğin gibi önce doktora gitmek.ama nasıl giderim bilmiyorum utanıyorum gerçekten , bir yandan da korkuyorum,şuan bı ihtimal belki bir şey olmamıştır diyorum ama eğer bir şey olmuşsa o cevabı kaldırabilir miyim bilmiyirum . Evlenirsem öncesinde nasıl anlatırım bilmiyorum

Kimseye söylemene gerek yok. Ki bekaret bi iki damla kanla bozulacak şey degil. Zedelenme olmuş olabilir lakin, o kanın devamı vardır. Şakır şakır akar o kan. Endişe etme bence. Bundan sonra daha bilinçli davranmanıumuyorum. Ya herro ya merro 😉

Kimseye söylemene gerek yok. Ki bekaret bi iki damla kanla bozulacak şey degil. Zedelenme olmuş olabilir lakin, o kanın devamı vardır. Şakır şakır akar o kan. Endişe etme bence. Bundan sonra daha bilinçli davranmanıumuyorum. Ya herro ya merro 😉
Bazılarında az kan oluyormuş ya bilemedim.benim de beş altı saat boyunca damla damla da olsa geldi. Sonraki ay yine adetime 10 gün kala aynı şekilde kendiliğinden kan geldi ve ara ara vajinam yanıyordu acaba enfeksiyon olabilir mi dedim bende o yuzde

ben senin yerinde olsam doktora giderdim, eger ki herhangi bi problem yoksa ilerdeki esime de söylemezdim
Öyle bir durumda sanırım bende önce doktora giderim . Ama nasıl giderim bilmiyorum utanıyorum , sürekli erteliyorum gitmeyi ama ogrenmedikce de içim hiç rahat. Ogrenirsem de olumsuz sonuç olursa da çok kötü olurum cesaret edemiyorum öğrenmeye sabirim

Öyle bir durumda sanırım bende önce doktora giderim . Ama nasıl giderim bilmiyorum utanıyorum , sürekli erteliyorum gitmeyi ama ogrenmedikce de içim hiç rahat. Ogrenirsem de olumsuz sonuç olursa da çok kötü olurum cesaret edemiyorum öğrenmeye sabirim
bence git ve kurtul hem rahatlarsin ona gore yol izlersin. doktorlar alisiktir sen rahat olmaya calis normal bir durum
zaten kendini en kötü ihtimalle hazırlayarak git , bir sorun yoksa rahatlarsin

Zedelenmis veya endeksiyon kapmissindir diye dusunuyorum. Kesin emin olmadanda kendi ozelini kimseye paylasmamalisin. Doktora gidip muane olursun doktor sana yardimci olur merak etme

X