Fikir Almak İstiyorum...

geçen sene ykm den hisarın bu takımını 550 ye almıştık canım şimdi netten baktım 430tl..
biraz kazık yemişiz biz ...bide bunun parlak olanı var nette 530tl..
bende matı var ağız kısmında parlaklık var sadece ..bence çok daha şık duruyor tamamen parlak olandan..bmatlı parlaklı bi model oluşturmuş..ve ayrıca çook rahat..yıkadıktan sonra üzerinde hiç su lekesi kalmıyor ..ocak üzerindede çok zarif duruyor buarada bombeli şık bi kapağı var..pilav tenceresine inan hiçç pirinç yapışmıyır turtıklı bi tabanı var yapışmasın diye özel tasarlanmış sanırım

böcük tencere setlerimiz aynı bende 400 e aldım düdüklü tost makinesi hediye...:):icecream:

ne kadr guzel bız evde kullandığımız ıcn aldım cok kalıtelıydı cokta uygun:1closedeyes: daha acmadım ama tost maknasını ablama vercem ebn arcelık lal serını alcam ıcn bıde hısarın aldım mercury yapışmaz 400tl oda harıka gorunumu var mavı renk:asigim:

bi hiper set alabilirsin canım tam takım
ben korkmazdan almıştım

bende hisarın bu takımını aldım . Ama benimki siyah...

Son düzenleme:
valla yıllar önce annem bana ve ablama bms marka tencere takımı almıstı,kesinlikle çok çok memnunum.onun haricinde hisar,tefal ve jumbo da var.hala var mı bilmiyorum ama tefalin ingenio diye bi tencere takımı var.içiçe geçiyo.onlar çok kullanışlı,az yer kaplıyo,tavsiye ederim.düdüklü tencerem de tefal clipso pek kullanmadım ama...

Son düzenleme:
Arçeliğin BUHARıKA diye bir cihazı var, buharlı temizlik yapıyormuş, kullanan var mı aranızda? CADIARZU

yaa arkadaşlar ben karacanın setini aldım ii die ee şimdi de bi arkadaş çok kötü dedi kararszı kaldım yaa siz ne düşünüyosunuz karacanın seti hakkında

scheffer'ın setleri kampanyada yemek takımı,tencere seti ve çatal bıçak seti hepsi toplam 1090 TL.ben kullanmıyorum ama komşum aldı kullanıyor ve çok memnun benimde çok hoşuma gitti...

tefal in çelik tencerelerini aldım
kullananlar memnun olduğunu söylüyor
hafif ve sade

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…