FİKİR ALMAK İSTİYORUM

serenaysude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
7
Puanlar
1
Hanımlar ben en son 28 nisanda Adet oldum.
Bu ay 28 mayısda olmam gerekirken olmadım test yaptım dün(2 haziran) erken gebelik testi ile yaptım yinede hamile olsam çıkardı dimi. Biraz cahilim bu konuda daha önce gebelik yaşamadım. Kasıklarımda kramp var adet olcam sanırım ama sizce tekrar test yapmalımıyım

gec döllenme olabilir. 10 gün regl gecikmesine kadar bekle. 10 gün gecikirse tekrar yaparsın.

gec döllenme olabilir. 10 gün regl gecikmesine kadar bekle. 10 gün gecikirse tekrar yaparsın.
Teşekkür ederim, bir haftadır neredeyse kasık agrım var gögüslerimde cok agrıyo birde adet agrısı gibi karın agrım oluyor arada bunlar belirtide olabilir mi sizce

Teşekkür ederim, bir haftadır neredeyse kasık agrım var gögüslerimde cok agrıyo birde adet agrısı gibi karın agrım oluyor arada bunlar belirtide olabilir mi sizce
benim de regl sancım vardı 6 gün boyunca. regl günüm gelince gecti o sancım. ara sıra yoklayan siddetli bir regl sancısıydı ve göğüslerimde de ağrı vardı, göğüs ağrısı hala devam ediyor. regl sancısı kalmadı ama bazen gaz sancısı gibi sancım oluyor. yani evet belirti olabilir bunlar

Ay aynısını yaşıyorum bende 7 gün geçti adetten 10. Günde birdaha yapayım bakalım test ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…