• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikir almak istiyorum

minikorganizer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2017
216
81
98
Öncelikle Kimse lütfen dini meselelerden dolayı yorum yapmasın herkesin kendi tercihi bende böyle tercih ettim.erkek arkadaşımla uzun süredir bir ilişkimiz vardı gayet de güzel ilerliyordu ben ailemin zoruyla 2 kere ayrılmak zorunda kaldım ama en fazla 6 saat sürdü ve barıştım kendisi de bana yalvarıyordu,sonra biz anal ilişki yaşadık kendisinin de benim de ilkiydi,Şuan üniversite sınavına hazırlanıyor ve bir kere benden bu bahane ile ayrıldı ısrarımla devam ettik,sonra bi kaç gün geçti yapamıyorum artık dedi yine ayrıldı,2 gün oldu eski sevgilisinden mesaj geldi ayrıldığımızda gidip ona yazmış bende de vardı hesabı ama attığında cevap vermemiş gelip benimle barıştı barıştıktan sonra hesabındayken geldi mesaj gördüm hesabın şifresini değişti ben yine ayrıldım ama pişman oldum eski sevgilisine yalvarmasına rağmen yine ısrarımla barıştık,artık bensiz yapamadığını anladığını ve bundan sonra benimle olmak istediğini söyledi eskisinden de güzel gidiyorduk bugün ayrılırsak kendine birşey yapmayacaksın diye mesaj attı bende ayrılmak istiyorsan bırak yapmam dedim böyle benden 4 kere ayrıldı hâla her şeye rağmen onu seviyorum acaba pişman olup döner mi ya da Unutur mu?ben nasıl unutabilirim ne yapmalıyım kimseyle konuşamadığımdan bu konuyu buraya yazdım,rica ediyorum sizden yapmasaydın vs gibi yorumlar yapmayın 🙏🏻Az önce mesaj atan eski sevgilisini takip etmeye başlamış

Son düzenleme:
Öncelikle Kimse lütfen dini meselelerden dolayı yorum yapmasın herkesin kendi tercihi bende böyle tercih ettim.erkek arkadaşımla uzun süredir bir ilişkimiz vardı gayet de güzel ilerliyordu ben ailemin zoruyla 2 kere ayrılmak zorunda kaldım ama en fazla 6 saat sürdü ve barıştım kendisi de bana yalvarıyordu,sonra biz anal ilişki yaşadık kendisinin de benim de ilkiydi,Şuan üniversite sınavına hazırlanıyor ve bir kere benden bu bahane ile ayrıldı ısrarımla devam ettik,sonra bi kaç gün geçti yapamıyorum artık dedi yine ayrıldı,2 gün oldu eski sevgilisinden mesaj geldi ayrıldığımızda gidip ona yazmış bende de vardı hesabı ama attığında cevap vermemiş gelip benimle barıştı barıştıktan sonra hesabındayken geldi mesaj gördüm hesabın şifresini değişti ben yine ayrıldım ama pişman oldum eski sevgilisine yalvarmasına rağmen yine ısrarımla barıştık,artık bensiz yapamadığını anladığını ve bundan sonra benimle olmak istediğini söyledi eskisinden de güzel gidiyorduk bugün ayrılırsak kendine birşey yapmayacaksın diye mesaj attı bende ayrılmak istiyorsan bırak yapmam dedim böyle benden 4 kere ayrıldı hâla her şeye rağmen onu seviyorum acaba pişman olup döner mi ya da Unutur mu?ben nasıl unutabilirim ne yapmalıyım kimseyle konuşamadığımdan bu konuyu buraya yazdım,rica ediyorum sizden yapmasaydın vs gibi yorumlar yapmayın 🙏🏻
Emin ol ilk sevgisiyle evlenen insanların sayısı elinin parmaklarını geçmez.
Sen geleceğini kurtar.
İyi okullarda oku,güzel bir mesleğin olsun.
Gerisi hallolur,boş ver,sağlık olsun.

Konunun anal ilişkiyle ne alakası var çözemedim. O yüzden o kısmı es geçiyorum.

Anladığım kadarıyla yaşlarınız küçük. Bu yaşadığınız şey iki ergenin ilişkisi. Şu an çok sevdiğini onsuz olamayacağını falan sanıyorsun ama yok öyle bir şey. Ayrıl barış ilişki yalama olmuş zaten. İkiniz de kendi yolunuza bakın, karşınıza size daha uygun insanlar çıkacak ve daha iyi ilişkiler yaşayacaksınız.

Anal ilişki yaşamanız konunun hangi noktasını aydınlatıyor, çok gereksiz bir ayrıntı kime ne çünkü. Çocuk seni sevmiyor dolayısıyla pişman falan olmaz geri de dönmez eğer sen yalvarmazsan tabi. Düşünmeyi bırak kendi hayatına konsantre ol okuyorsan derslerine yoğunlaş. Büyük bir aşk hikayesi yok ortada, unutursun.

bu çocuk seni sevseydi senin ısrarınla devam etmezdi ilişkiniz. şu an çok zor olacak ama aklından çıkarmalısın bu çocuğu. cinselliği nasıl yaşarsan yaşa aranızda ne geçerse geçsin bu adama mecbur değilsin.

hem bu yüzden hem de sevdiğimden dolayı

Bir insanla cinsellik yaşadığınız için onunla beraber olmak zorunda değilsiniz. Özellikle sizi "garanti" gören, kafasına estiği gibi ayrılıp barışan, dengesiz bir insanla hiç değilsiniz. Üzgünüm ama çocuk sizi sevmiyor. Sadece sizi çantada keklik olarak görüyor.
Ne olursa olsun özellikle cinsellik yaşadım diye böyle bir adamın peşinden gidip egosunu beslemem. Gençsiniz muhtemelen, önünüzde güzel bir hayat var. Bunu kendinize yapmayın. En çok kendinizi sevip sayın.

Yaşınız daha küçük anladığım kadarıyla şu an ondan başka kimseyi bulamam başkasıyla yapamam diye düşünüyorsunuzdur ama daha önünüzde uzun yıllar var sınavınıza hazırlanın üniversiteye gidin yeni ortamlara girin. İlerde çok üzülürsünüz boştan yere kendime dert etmişim zamanımı harcamışım diye.

Öncelikle Kimse lütfen dini meselelerden dolayı yorum yapmasın herkesin kendi tercihi bende böyle tercih ettim.erkek arkadaşımla uzun süredir bir ilişkimiz vardı gayet de güzel ilerliyordu ben ailemin zoruyla 2 kere ayrılmak zorunda kaldım ama en fazla 6 saat sürdü ve barıştım kendisi de bana yalvarıyordu,sonra biz anal ilişki yaşadık kendisinin de benim de ilkiydi,Şuan üniversite sınavına hazırlanıyor ve bir kere benden bu bahane ile ayrıldı ısrarımla devam ettik,sonra bi kaç gün geçti yapamıyorum artık dedi yine ayrıldı,2 gün oldu eski sevgilisinden mesaj geldi ayrıldığımızda gidip ona yazmış bende de vardı hesabı ama attığında cevap vermemiş gelip benimle barıştı barıştıktan sonra hesabındayken geldi mesaj gördüm hesabın şifresini değişti ben yine ayrıldım ama pişman oldum eski sevgilisine yalvarmasına rağmen yine ısrarımla barıştık,artık bensiz yapamadığını anladığını ve bundan sonra benimle olmak istediğini söyledi eskisinden de güzel gidiyorduk bugün ayrılırsak kendine birşey yapmayacaksın diye mesaj attı bende ayrılmak istiyorsan bırak yapmam dedim böyle benden 4 kere ayrıldı hâla her şeye rağmen onu seviyorum acaba pişman olup döner mi ya da Unutur mu?ben nasıl unutabilirim ne yapmalıyım kimseyle konuşamadığımdan bu konuyu buraya yazdım,rica ediyorum sizden yapmasaydın vs gibi yorumlar yapmayın 🙏🏻Az önce mesaj atan eski sevgilisini takip etmeye başlamış
Sevmek değil sizinki hırs saplantı korku illa cinsellik yaşadığınız birisiyle beraber olmak zorunda değilsiniz çoğunlukla kızların korkusu bu oluyor ilişkiye girdikten sonra kullanılıp atilma korkusuyla erkeğe daha çok baglanabiliyorlar. Ama size ihanet ettiğini görmüyor musunuz kırdığını görmüyor musunuz sizi üzdüğünü ağlattığını görmüyor musunuz hırsınızı korkunuzu saplantınızı bir kenara bırakın sizi istemeyeni siz neden istiyorsunuz ileride köle muamelesi göreceksiniz itilip katılacaksınız er yada geç bunu yapıyorlar cinsellik yaşadınız diye korkmayın toplumun tabusu budur kızları genellikle cinsellik yönünden korkutup erkeklere bağlıyorlar Yaşadınız bitti ona bağlı olmak zorunda değilsiniz siz insansınız insanlar hata yapar öyle tecrübe eder olgunlaşır korkmanıza gerek yok siz onu kaybetmekten de o sizi kaybetmekten korksun.

Önce eski sevgilisi yüz vermemiş sana dönmüş.
Sonra kızı ikna etmiş senden ayrılmış.
Ben olayın içinde olmadığım halde bunu anladım, sen hala bunu anlamayıp devam ediyorsan birşey diyemem. Ama bazı insanlar herşeyi hakediyor diyorum. Sen kendine değer verseydin zaten bu ilişkiyi ilk ayrılıkta sonlandırırdın. Ayrıca bunun adı sevgi değil.

Bu arada lütfen ileride size değer veren, cinsellik yaşadığınızda sizi bırakmayacak karakterli bir insanla beraber olun. İstediğini alıp koştur koştur kaçan insanla değil. 🙏 Ha bu anal ilişki kısmını silin derim,çünkü linç yiyebilirsiniz.

Bu arada lütfen ileride size değer veren, cinsellik yaşadığınızda sizi bırakmayacak karakterli bir insanla beraber olun. İstediğini alıp koştur koştur kaçan insanla değil. 🙏 Ha bu anal ilişki kısmını silin derim,çünkü linç yiyebilirsiniz.
Bayağıdır yorumlarınızı görmedim gene döktürmüşsünüz :)

Back