Fikir almak için birkaç ünlünün silikon cc 'leri :)

Esmerai

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2015
376
332
103
Kızlar internette gezinirken buldum bugun

Silikon düşünen boyutlarını ve duruşlarını merak eden bayanlara yardımcı olur diye paylaşmak istedim. Göz kararı ile high profile mi düşük profile mi anlamak mümkün olur sadece cc 'ler belirtilmiş.

Bende lindsay 'da karar kıldım. Çok canlı ve diri duruyor benim protezimden 50 cc ufak benimkide böyle olsa daha ne dilerim Allahtan

Kissie'nin çöp gibi kollarıyla çubuk makarna gibi cıpcılız gövdesine o memeler olmuşmu hiç 650 cc kafasından büyük duruyo ölür onu taşırken böğrünü deler ya o meme

Kissie'nin çöp gibi kollarıyla çubuk makarna gibi cıpcılız gövdesine o memeler olmuşmu hiç 650 cc kafasından büyük duruyo ölür onu taşırken böğrünü deler ya o meme
Sırt ağrısından duramaz ki ya değil mi

Bende lindsay 'da karar kıldım. Çok canlı ve diri duruyor benim protezimden 50 cc ufak benimkide böyle olsa daha ne dilerim Allahtan
Lindsay sana yakışır güzel de taşırsın süper duruyo zaten ama ben tasıyamam minik bişeyim biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…