Bebek Çocuk Odası Dekorasyonu Fikir alışverişi:)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ekes
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ekes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
118
0
46
Ankara
Kızlar dert değilde bir konu danışacağım size.

Kızıma yatak alacağım.Beşik artık iptal olsun istiyorum.Güzelce gidip yatağına yatsın.

Dün araştırdım biraz çıkıp.Fiyatlar hemen hemen aynı heryerde.

Ama benim kararsız kaldığım konu 90*190 mı alayım 100*200 mü ?

10 ar santim oynuyor hem boyunda,hem eninde ama gözle görülür fark ediyor yatak.Genç kızlığında da kullansın istiyorum.

Ama her sorduğum yer genelde standart 90*190 olduğunu,diğerinin çok talep görmediğini söylüyor.

Sizce?

Kızıma yatak alacağım.Beşik artık iptal olsun istiyorum.Güzelce gidip yatağına yatsın.

10 ar santim oynuyor hem boyunda,hem eninde ama gözle görülür fark ediyor yatak.Genç kızlığında da kullansın istiyorum.

Ama her sorduğum yer genelde standart 90*190 olduğunu,diğerinin çok talep görmediğini söylüyor.

Sizce?

Bence 100*200 almanda fayda var, ozellikle dedigin gibi genc kizliginda da kullanmasini dusunuyorsan.
Yatak tarzi mobilyalar her daim degistirilebilen birsey degil, hem kizinin da rahat etmesi acisindan.
Ben tek cocuk oldugum icin hep kendi yatagim ve kendi odam oldu ve cift kisilik yatakta yatmaya aliskinim.
Evin ve odanin musaitligi oldugu icin ailem boyle mobilya almislardi. Iyi ve rahat oldu benim icin.
Senin de kendi evinin ve odanin musaitligine gore kizin icin en iyisine karar vereceksindir zaten ;)
Simdiden kolay gelsin :16:

Sizce?

ben 1 kere alayım tam olsun dedim
100*200 aldım çokta memnunum diğeri gözüme küçük geldi sanki bunda daha rahat eder diye düşündüm
almışken büyüğü al arada az fiyat farkı var zaten

Back
X