Gidişiyim ama beni çok kızdırdı nefret ediyorum ondan o yüzden .lazere geldikte kv gide bilir ama gelinlere olmazNeden kv ile aynı evde yaşıyorsunuz geçici mi kalıcı olarak cevaplar ona göre değişir
Geçici ise görmezden gel gideceğini günü bekle derim ha kalıcı ise asla altta kalma lafı vurduğu an cevabı ver derim
Malesef ki benimde 2 sezeryandan sonra göbeğim çok deforme oldu gelen tavsiyeleri dinleyeceğim
3 aydir lazere başladım ve şimdiye kadar baslamadigima çok kızıyorum kendime büyük bir rahatlık ve konfor tabiki işinin ehli insanlara yaptırmak gerekli.
Nasıl yani kv kendisi lazere gidiyor sizin gitmenize izin vermiyor mu ? Aklımda tek soru neden kvden izin aldınız.?Gidişiyim ama beni çok kızdırdı nefret ediyorum ondan o yüzden .lazere geldikte kv gide bilir ama gelinlere olmaz
Uzun hikaye kardeşim ona olur tabi.bizler kendimiz de yapabiliriz .izin falan almadım hiç böyle bir istekte de bulunmadımNasıl yani kv kendisi lazere gidiyor sizin gitmenize izin vermiyor mu ? Aklımda tek soru neden kvden izin aldınız.?
Kv aynı evin içinde görmezlikten gelmek biraz zor gibi. Fakat sana daha önce birkaç kitap tavsiyesi vermiştim onları oku uygula derim en azından kendini daha iyi hisedersin.Hanımlar her kese Selamlar! Bir kaç fikir almak istiyorum sizlerden.hepsini de bir konuya sığdırdım.şöyle ki ilk sorum şu kv cadısı nasıl görmezden gelinir aynı evde?arada bir laf falan sokar da ben de sabırsız biriyim sinirleniyorum.bana laf sokar,çocuklarıma bana hitaben laf sokar.bunlar nasıl görmezden duymazdan gelinir?ikinci sorum şu göbek nasıl eritilir ya dar bir şeyler giyemiyorum kötü gözüküyor..son sorum hangi epilasyon iyi?agda jilet yoksa lazer .ben agda kullandım bazı bölgeler çok açıyor ya nasıl uygulanır ki acı çok ta hissedilmesin?
Hanımlar her kese Selamlar! Bir kaç fikir almak istiyorum sizlerden.hepsini de bir konuya sığdırdım.şöyle ki ilk sorum şu kv cadısı nasıl görmezden gelinir aynı evde?arada bir laf falan sokar da ben de sabırsız biriyim sinirleniyorum.bana laf sokar,çocuklarıma bana hitaben laf sokar.bunlar nasıl görmezden duymazdan gelinir?ikinci sorum şu göbek nasıl eritilir ya dar bir şeyler giyemiyorum kötü gözüküyor..son sorum hangi epilasyon iyi?agda jilet yoksa lazer .ben agda kullandım bazı bölgeler çok açıyor ya nasıl uygulanır ki acı çok ta hissedilmesin?
Yani nasıl takmamalı?Aynı evde yaşıyorsanız kv görmezden gelmek mümkün değildir.
Takmamayı soruyorum yaniSenin kayınvalideyi görmezden gelme gibi bir durumun olamaz, sardalya gibi yaşıyosunuz zaten evin içinde üst üste.
Lazer büyük ve kalıcı rahatlık.
Göbek için yemeyeceksin, hamuru şekeri keseceksin komple. Spor yapacaksın.
Nasıl takmamak diye soruyorum) laf sokmalarınaAynı evdeyseniz kayınvalideniz ile görmezden gelmeniz çok zor takmamanız gerekiyor onunla nasıl yapacağınızı ben de bilmiyorum
Göbek için mekik çekeceksiniz başka türlü erimiyor çünkü
üçüncüsü de lazer kesinlikle büyük rahatlık
Soruyorum ki yani onun şu laf sokmalarını nasıl duymazdan gelsem sinirlenmesem?diyorsunuz sen pastanı yap ne kadar söylenir bırak söylensin.nasıl yapayım mesela şunu?Kv aynı evin içinde görmezlikten gelmek biraz zor gibi. Fakat sana daha önce birkaç kitap tavsiyesi vermiştim onları oku uygula derim en azından kendini daha iyi hisedersin.
Göbek biraz diyet yaparak ve göbek eritmek için internette spor hocalarının vidoları oluyor her gün 15 dk aynı hareketleri yapınca faydasını görürsün.
Epilasyona bu kış bende gitmek istiyorum Epilasyonla ilgili cevaplara bende takip edeyim.
Hanımlar her kese Selamlar! Bir kaç fikir almak istiyorum sizlerden.hepsini de bir konuya sığdırdım.şöyle ki ilk sorum şu kv cadısı nasıl görmezden gelinir aynı evde?arada bir laf falan sokar da ben de sabırsız biriyim sinirleniyorum.bana laf sokar,çocuklarıma bana hitaben laf sokar.bunlar nasıl görmezden duymazdan gelinir?ikinci sorum şu göbek nasıl eritilir ya dar bir şeyler giyemiyorum kötü gözüküyor..son sorum hangi epilasyon iyi?agda jilet yoksa lazer .ben agda kullandım bazı bölgeler çok açıyor ya nasıl uygulanır ki acı çok ta hissedilmesin?
Kendimi savunduğum için konuşmuyorum Selam falan vermem.insan konuşmadığı insanı Sadece görmezden geliyor ama ne bileyim Vallahsen onum terbiyesizliğini görmezden gelirsen oda senin duygularını görmezden gelir. Ağzını aç kendini savun.
İnternete göbek egzersizi yazınca çıkıyo zaten. Şekerli asitli asla yeme içme. Maddi durumun varsa yağları buz kompresi ile kırıyorlar bölgesel adını getiremedim. Google yaz çıkar.
En temizi lazer kökten çözüm
29 Temmuz’da 7 yıl oldu.cd’e bakıp içimi döküp ağladım.ordakı kendime çok acıyorum her şeyden olacaklardan habersiz.20 yaşlı genç cıvıl-cıvıl bir kızSebebiniz ne bilmiyorum ama aynı eve girdiyseniz mecbur görecekseniz de çekeceksiniz de. Neden kabul ettiniz ? Evinizi ayırın.
Hemen vaz geçmiyorsa bile azalt.Şekerden nasıl vaz geçilir