Onkoloji - Kanser ve Türevleri Fibrozis hastalar var m aramzda

SEPTEMBER LOVE

eylül gelini
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2008
8.251
4.994
ben bugun gorendım bu hastalıga sahıp oldumu ılk cok kkorktum erkek arkadasımla gıttım doktora o olmasaydı daha zor eve gelırdım herhalde eve gelınce ıyıce arastırdım korkacak bırsey yokmu sadece kontrol altında olmak gerekıyormus kı kotu huylu kıtleler cıkarsa anlasıla bılısın dıye eger sızınde bu hastalıgınız varsa bıldıklerınızı paylasın lutfen

Son düzenleme:
fibrokist ten bahsediyorsun sanırım canım..
memede kötü huylu olmayan kitle..
forumda bir çok arkadaşımızda bu dertten muzdarip..
fakat korkma her fibrokisti olan kanser olacak diye bir şey yok!
sen kontrol altında ol...
geçmiş olsun...

Ayy bendede var ya çok korkuyorum benimki 6 ay önce falan 4 cm di şimdi daha büyük galiba koltuk altıma doğru gidiyor ne ilaç verdiler ne bişi dediler bişi demeden yolladılar beni kontrolede gel falan demediler ben bursada oturuyorum eğer bildiğiniz ii bi doktor varsa yardımcı olur musunuz arkadaslar.. biz araştıyoruz ama sizde yardımcı olursanız sevinirim..

arkadaslar bende d evar fokal fibrosiz denen bırsey bende doktora gosterdım kotu degıl her 6 ayda bır gel kontrol altında tutalım dedı
ama baska da hıb bır bılgı vermedı.. korkuyorum zamanla kotu bır hastalıga cevırırmı dıye aklım hep orda sureklı göğsümü kontrol ediyorum.aklım hep orda oldugu için psikolojk olarak da agrıyo sankiii bu konuda daha fazla bilgi sahıbı olan varsa lutfen yardımcı olunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…