Fibromiyalji. Kaburga ağrısı

figo83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
17
2
41
Arkadaşlar uzun zamandır sol tarafımdan fibromiyalji hastasıyım.ama bir süredir sol kaburga kemiklerimin sondaki 2 kemiği arkaya doğru çok ağrıyor dokunamıyorum bile varmı böyle bir ağrı yaşayan

Sadece kaburga olsa keşke sırtın ortasinda her iki yanında kramp şeklinde giren ağrılar bi anda durduk yere giriyor ve sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor:KK43: o kadar alışmışım ki ağrıya bazen o kadar siddetli ağrıya bile cevap vermiyorum ve en kötüsüde artık cevrendekilerin ağrılarına inanmayıp tamamen psikolojik diye telkin etmesi seni :)

Arkadaşlar uzun zamandır sol tarafımdan fibromiyalji hastasıyım.ama bir süredir sol kaburga kemiklerimin sondaki 2 kemiği arkaya doğru çok ağrıyor dokunamıyorum bile varmı böyle bir ağrı yaşayan
Benim iki tarafta da varmış fibromiyalji sırtım ve uyluk kemiğim ağrıyor ağrılara tam bir çözüm bulamadım Dr um kilo verin ve yürüyüş yapın dedi
Hacamat az da olsa ağrıyi bir ay kadar hafifletti bende
Geçmiş olsun yıllardır bu ağrılar ile mücadele ediyorum Rabb'im sizede bana da şifa versin inşallah

Sadece kaburga olsa keşke sırtın ortasinda her iki yanında kramp şeklinde giren ağrılar bi anda durduk yere giriyor ve sanki bıçak saplanıyor gibi oluyor:KK43: o kadar alışmışım ki ağrıya bazen o kadar siddetli ağrıya bile cevap vermiyorum ve en kötüsüde artık cevrendekilerin ağrılarına inanmayıp tamamen psikolojik diye telkin etmesi seni :)
Ah ah yaşayan bilir onu ben eski evlilgimde ağrıdan kitleniyordum eski kayınvalide birşeyin yok numara yapma derdi
En son köyde çürük kız almışız diye konuşmuştu
Neler neler yaşadım en yakınlarım bile inanmıyorlar
Birşeyin yok diyorlar o yüzden gece uyuyamıyor evde dört dönüyorum değilmi
Rabbim inanmaya merhamet versin ne diyeyim
Rabb'im size de bana da şifa versin o sırt ağrısını hiç sormayın
Bazen bacaklarımı hissetmiyorum o derece

X