Fibromiyalji ilaçları

Erikdaligevrektir

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2019
23
11
3
34
Arkadaşlar fibromiyalji icin hangi ilaçları kullandiniz ve nasul bir etki gördünüz?

Bama Cymbalta verdiler, çok ağır geldi

Sonra Perge verdiler,onu da almadım eczaci bu ilacın ağır ve yeşil reçeteye geçmek üzere olan bi ilaç olduğunu, kullanmadan önce bir kez daha düşünmemi söyledi..
Kafam cok karıştı..

Hafifinden Atarax mi kullansam diyorum..

Siz neler kullandınız?

Etken maddesi duloksetin olan diğer ilaçları deneyebilirsiniz ilk hafta zor olur ama sonra düzelir aslında
Perge uyuma sıkıntısı da varsa veriliyor diye biliyorum
Fibromiyalji için ilaç kullanımı ne yazıkki bir aşamaya kadar gerekiyor bence

Canim bu isin ilaci cymbalta ama. Gunduz icmiyo muydun? Diger soyledigini bilmiyorum
Lyrica yazdir bidaha gidersen ama onuda her dakika icme cok cok siddetli agrin olunca ayda 1 ya da 2 kez ic
Ben artik hic ilac kullanmiyorum bugun mahvoldum ama ara ara oluyor artik
Ben 10 senedir mucadele ediyorum neredeyse nolur kafana takma ama o cymabltaya devam etsen keske

magnezyum konusunda araştırıp okuyun . Ben fibromiyalji ağrılarından yürüyemez duruma gelmiştim. Uzun araştırmalarımın sonunda magnezyum almaya başladım ve kısa sürede düzeldim. magnezyum mucizesi adı altında kitap var onuda okudum. Benim için gerçek bir mucize oldu.

Merhaba ilaçlar işe yaradı mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…