- 23 Ağustos 2021
- 164
- 31
- Konu Sahibi purpleblue
Kızlr aranizda fibromiyalji hastası olan varsa neler yaptığını yazabilir mi ben ilk fizik tedavi görüyorum sonrasında ne yapacağıma karar vericem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet fizik tedavi bitti sira ozon tedavisinde d vitamini b 12 dusuk ciktigi icin onlarida kullaniyorum magnezyumda kullaniyorum uyku icin formunu degistircem sadece siz neler yaptiniz yeme duzenimi bile degsitim sekeri gluteni hepsini kestim insallah sifa olur hepsifizik tedavi ozon tedavisi ve b 12, d vitamini magnezyum desteği
Fizik tedavi bana fayda etti belimden gittim ama sirta vermedi doktorum suan sirtimda agrilar var onada hareketler yapiyorum d vitamini benim cok dusuktu takviye aliyorum yanmalar skinti artik agriları bosverdim yanmalar depresyona sokuyor insani tabi bide uykusuzlukFizik tedavi ve manuel terapi gördüm hiç boşuna para dökmeyin bunun çaresi yok gibi bir şey... ömür boyu bunu yaşamaya mahkumuz resmen.
Yakın zamanda bir yazı okudum tek çaresi D vitamini diye ama bilemiyorum doğruluk derecesini....
Merhaba şu an aynı durumdayım sizin neyiniz varmışArkadaşlar Allah aşkına siz nasıl ağrılar yaşıyorsunuz dayanamıyorum psikolojim alt üst oldu nabıcam bildim bileli boyun ağrısı çekerdim ama 2 yıl önce ağır bir panik atak geçirdim o gün bugun ağrılarım arttı gözlerim batıyor kuruyor o bitiyor bacaklarım o bitiyor belim sonra sırtım dişim omuzlarım artık şiştim ağrıda değil acı halsizlik yorgunluk bezmiş Lik cabası artık kemik kanseri falan oldum dedim çünkü moral olarak ta bittim kilo veriyorum lütfen yardım edin siz neler yaşıyorsunuz doktora gidiyorum ankilozan spondilit romatit artrit ms tahlilleri istedi bunlar temiz çıkarsa fibromiyalji diyebilecek
Arkadaşlar fibromiyalji olup karinda gecmeyen ağrısı olan var mı 2 aydır bıktım artık ne yapsam geçmiyor.
6 senedir fibromiyalji hastasıyım doğumdan sonra oldu gitmediğim doktor kalmadı üniversitede ki doktor söyledi en son .Fmf açısından değerlendirildi mi?
6 senedir fibromiyalji hastasıyım doğumdan sonra oldu gitmediğim doktor kalmadı üniversitede ki doktor söyledi en son .
Evet tarama testleri hepsi yapıldı.Araştırıldı mı Akdeniz ateşi?
Değil miymiş yaniEvet tarama testleri hepsi yapıldı.
Fibromiyalji olduğumu söyledi doktor...Değil miymiş yani
Ben varım. Yaklaşık 2 aydır yoğun bir üzüntü stres dönemi sonrası eklemlerimde gezici ağrı kasiklarim kaburga altı ve bagirsaklarimda mevcut. Acile 2 kez gastroenterolojiyede bugün gittim. Usg çekildi kan idrar ve büyük wc testleri yapıldı normal. Bir kadın doğum ve romatoloji kaldı yani gitmediğim çok çaresizim kıvranıyorum sıkıntıdan adetaArkadaşlar fibromiyalji olup karinda gecmeyen ağrısı olan var mı 2 aydır bıktım artık ne yapsam geçmiyor.
Irritabl barsak dedi gastroenteroloji ama ben beraberinde fibromiyalji olduğuna inanıyorum artık az önce kalça kemiğim ağrıyordu şimdi kulaklarımın altı yarım saat önce sag kasık şimdi ise sol taraf varmı böyle bir şeyBen varım. Yaklaşık 2 aydır yoğun bir üzüntü stres dönemi sonrası eklemlerimde gezici ağrı kasiklarim kaburga altı ve bagirsaklarimda mevcut. Acile 2 kez gastroenterolojiyede bugün gittim. Usg çekildi kan idrar ve büyük wc testleri yapıldı normal. Bir kadın doğum ve romatoloji kaldı yani gitmediğim çok çaresizim kıvranıyorum sıkıntıdan adeta
Kesinlikle en büyük etken fibromiyalji ben 6 senedir neler çekiyorum bir bilseniz artık alışmaya çalışıyorum . Sanki 80 yaşında ki nineler gibiyim yaşım 34 ama .Irritabl barsak dedi gastroenteroloji ama ben beraberinde fibromiyalji olduğuna inanıyorum artık az önce kalça kemiğim ağrıyordu şimdi kulaklarımın altı yarım saat önce sag kasık şimdi ise sol taraf varmı böyle bir şey