Arkadaşlar nolur gören yaşayan varsa yazın.. Kaygı bozukluğu var bende anksiyete panik atak okb... 2 yıl önce panik atak tekrar yaşadım yabancı bi ağrı hissettim kürek kemiğim de daha da korkum arttı kusmaktan mide acısından perişan oldum mecbur ilaca başladım çünkü pandemi vs sürekli aciller de bu kez kovid oldum diye başladım.. Bi süre sonra gebelik aradan çıksın dedim kaba tabirle çünkü hayat boyu ilaç kullanacaksınız dediler korktum gebe kaldım ve kolumda koltuk altımda yırtılma hissettim kalkmıyor düşüyor kontrol edemiyorum atağım arttı gebelik bişey yapamadılar. Düşük yaptım hemen 2 mr çekti fizik tedavi doktorum hiç bişey çıkmadı mr larda başka da bişey tetkik vs yapmadan bi yere yönlendirme yapmadan fibromiyalji dedi benimle konuşarak.. Soru cvb şekilnde.. Gebeliği tekrar denicem bu süreçte duloxx vermişlerdi ve yoga pilates başladım ama 3 hafta önce apansit ameliyatı oldum ağrılarım arttı spor vs yapamadım.. Şuan sağ kolum oyuluyor kürek kemiğim de delik açıyorlar sanki parmaklarım kımıldamıyor bacaklarım da kramplar sürekli yatakta kımıldatıyorum. Yaşayan var mı nolur dönün. #fibromiyalji