• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fibromiyalji derdine çare

Atanamayansaglikci

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
14
3
1
31
Doktor fibromiyalji teşhisi koydu ağrılarım var dulester ilaç verdi ama antidepresan olduğu için kullanmakta tereddüt ediyorum. Kullanan arkadaşlar varsa veya ağrılara çözüm yolu bulanlar varsa yardımcı olabilir mi acaba

Bırakmakta zorluk çekmekten dolayı ikilemde kaldım anksiyetem var normalde hiç ilaç kullanmadan çok şükür büyük kısmını atlattım belki rahatlatıcı evet ama dediğim gibi bırakırken birsuru kişi problem yaşamış verilen ilacı

Merhaba bende 26 yaşındayım ve 1 yıl önce şiddetli ağrılar sonucunda doktora gittiğimde öğrendim fibromiyaljiyi. Doktorun dediği istediğin kadar ilaç kullan stresli bir hayatın varsa her şeyi kafana takıyorsa spor yapmıyorsan geçmez ağrıların. Yaklaşık 2 aydır spor yapıyorum daha öncede yapıyordum ara vermişim. Ama kesinlikle egzersiz çok önemli. Yine de geçmiyorsa ağrıların doktor kontrolünde bence kullanmalısın

Merhaba bende 26 yaşındayım ve 1 yıl önce şiddetli ağrılar sonucunda doktora gittiğimde öğrendim fibromiyaljiyi. Doktorun dediği istediğin kadar ilaç kullan stresli bir hayatın varsa her şeyi kafana takıyorsa spor yapmıyorsan geçmez ağrıların. Yaklaşık 2 aydır spor yapıyorum daha öncede yapıyordum ara vermişim. Ama kesinlikle egzersiz çok önemli. Yine de geçmiyorsa ağrıların doktor kontrolünde bence kullanmalısın
Bende carpinti sikintisida var o yüzden spor yapmak gelmiyor icimden carpintim olmasın diye hareketsiz bı hayat geçiriyorum malesef kalple alakalı değil tamamen anksoyeteden kaynaklı

Bende aynı dertten muzdaripim sabahları yorgun uyanıyorum dişlerimi de sıkıyorum(dişlerimden kaynaklı ağrımda olabileceğini düşünüyorum) gerçekten spor iyi geliyor yüzme özellikle tatilde çok rahatım hiç ağrım olmuyor kış aylarında mahfoluyorum boynum belim heryerim kütletme gereksinimi duyuyorum cymbalta 30 kullanıyorum iyi geliyor ama bebek de istiyorum nasıl edicem bilmiyorum :KK61:

Arkadaşlar nolur gören yaşayan varsa yazın.. Kaygı bozukluğu var bende anksiyete panik atak okb... 2 yıl önce panik atak tekrar yaşadım yabancı bi ağrı hissettim kürek kemiğim de daha da korkum arttı kusmaktan mide acısından perişan oldum mecbur ilaca başladım çünkü pandemi vs sürekli aciller de bu kez kovid oldum diye başladım.. Bi süre sonra gebelik aradan çıksın dedim kaba tabirle çünkü hayat boyu ilaç kullanacaksınız dediler korktum gebe kaldım ve kolumda koltuk altımda yırtılma hissettim kalkmıyor düşüyor kontrol edemiyorum atağım arttı gebelik bişey yapamadılar. Düşük yaptım hemen 2 mr çekti fizik tedavi doktorum hiç bişey çıkmadı mr larda başka da bişey tetkik vs yapmadan bi yere yönlendirme yapmadan fibromiyalji dedi benimle konuşarak.. Soru cvb şekilnde.. Gebeliği tekrar denicem bu süreçte duloxx vermişlerdi ve yoga pilates başladım ama 3 hafta önce apansit ameliyatı oldum ağrılarım arttı spor vs yapamadım.. Şuan sağ kolum oyuluyor kürek kemiğim de delik açıyorlar sanki parmaklarım kımıldamıyor bacaklarım da kramplar sürekli yatakta kımıldatıyorum. Yaşayan var mı nolur dönün. #fibromiyalji

Bende fibromiyalji hastasıyım 60 mg kullanıyorum daha iyi geliyor ama verilen sporla desteklersen daha rahat edersin korkma bağımlılık yapmıyor fakat o ilaçta iyi gelmezse ondan sonra bağımlılık yapan bir ilaç öneriliyor çok geçmiş olsun hepimize

Arkadaşlar nolur gören yaşayan varsa yazın.. Kaygı bozukluğu var bende anksiyete panik atak okb... 2 yıl önce panik atak tekrar yaşadım yabancı bi ağrı hissettim kürek kemiğim de daha da korkum arttı kusmaktan mide acısından perişan oldum mecbur ilaca başladım çünkü pandemi vs sürekli aciller de bu kez kovid oldum diye başladım.. Bi süre sonra gebelik aradan çıksın dedim kaba tabirle çünkü hayat boyu ilaç kullanacaksınız dediler korktum gebe kaldım ve kolumda koltuk altımda yırtılma hissettim kalkmıyor düşüyor kontrol edemiyorum atağım arttı gebelik bişey yapamadılar. Düşük yaptım hemen 2 mr çekti fizik tedavi doktorum hiç bişey çıkmadı mr larda başka da bişey tetkik vs yapmadan bi yere yönlendirme yapmadan fibromiyalji dedi benimle konuşarak.. Soru cvb şekilnde.. Gebeliği tekrar denicem bu süreçte duloxx vermişlerdi ve yoga pilates başladım ama 3 hafta önce apansit ameliyatı oldum ağrılarım arttı spor vs yapamadım.. Şuan sağ kolum oyuluyor kürek kemiğim de delik açıyorlar sanki parmaklarım kımıldamıyor bacaklarım da kramplar sürekli yatakta kımıldatıyorum. Yaşayan var mı nolur dönün. #fibromiyalji
Ağrıların hafifledimi merak ettim

Back