• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fibrokistik meme

ebruli120

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
6
Arkadaşlar meme benim göğsüm fibrokistik yapıda imiş. 4 ay evvel usg çektirdim sorun yok dedi ondan evvel de çektirdim. Ama o zaman da ara sıra ağrı olurdu. Bazen yine ara sıra oluyor. Tekrar gitmeli miyim ? Kitle vs yok. Anneme de baktırdım ben her şeyi sorun sandığım için yok dedi. 2025 de 4 en yakın çektirdim usg. Yoruldum da artık siz bilirsiniz nornalmmi bu oluyor mu yani 25 yaşındayım bu arada

Arkadaşlar meme benim göğsüm fibrokistik yapıda imiş. 4 ay evvel usg çektirdim sorun yok dedi ondan evvel de çektirdim. Ama o zaman da ara sıra ağrı olurdu. Bazen yine ara sıra oluyor. Tekrar gitmeli miyim ? Kitle vs yok. Anneme de baktırdım ben her şeyi sorun sandığım için yok dedi. 2025 de 4 en yakın çektirdim usg. Yoruldum da artık siz bilirsiniz nornalmmi bu oluyor mu yani 25 yaşındayım bu arada
Merhaba, evet aynı sorunlar bende de var. 2025 Nisan'da sonrası Ekim'de çektirdim hep fibrokistik dediler bende de inanılmaz ağrılar oluyor. Sağ göğsümde çok var. Sırtıma koltuk altıma koluma vuruyor ağrısı. Ama doktorlar hep ağrıyan şeyden korkmayın fibrokistler kötüye dönüşmez diyor. Bununla yaşayacaksın hep diyorlar. Şaşırdım gerçekten. Allah şifa versin herkese

Ay gerçekten hepimiz için üzgünüm ama aynı hisleri yaşayıp beni anlayacak birilerini bulmak da mutlu etti. Umarım ağrısız süreçler geçiririz. Ben de iki kez usg çekildim en son usg 9 ay önce.. bırads 2 ve fibrokistik
Şu an emzirmiyorum ama sağ memem, meme ucum, koltuk altım kolum sırtım her yerim çok bariz ağrıyor, istemeden korku yaşıyorum doktor 9 ayda bir şey değişmez dedi gitmekte istemiyorum korkudan gitmesem de ağrı çekiyorum regl dönemimde rahatlamıştım yine başladı reglden iki hafta sonra

Ay gerçekten hepimiz için üzgünüm ama aynı hisleri yaşayıp beni anlayacak birilerini bulmak da mutlu etti. Umarım ağrısız süreçler geçiririz. Ben de iki kez usg çekildim en son usg 9 ay önce.. bırads 2 ve fibrokistik
Şu an emzirmiyorum ama sağ memem, meme ucum, koltuk altım kolum sırtım her yerim çok bariz ağrıyor, istemeden korku yaşıyorum doktor 9 ayda bir şey değişmez dedi gitmekte istemiyorum korkudan gitmesem de ağrı çekiyorum regl dönemimde rahatlamıştım yine başladı reglden iki hafta sonra
Evet bana da birads 2 dedi doktorum. Ama sızı, iğne batma hissi, doluluk ve sanki sağ memem diğerine göre daha gergin gibi. Mesela omuzum kolum hep ağır. Ben ayda sadece 1 hafta falan normalim sonrası hep sızı acı. Ama bu szıların şiddeti hiç değişmiyor. Fazla değil, ama moral bozacak kadar oluyor nedense :(

Benim de aynı inanın, sol mememden çok emzirdim ben. 6 ay oldu sütten keseli
Sol meme böyle içi boş gibi sağ meme dolgun daha sert dokunduğum o kistik yapılar çok ağrı yapıyor brokoli kürü deneyeceğim bakalım iyi gelirse size de yazarım

Merhaba ağrıma pek dayanamayıp dr gittim prof bi dr
Elle muayene yaptı detaylıca
Hiç bi sey yok korkma dedi
Cuma gününe usg verdi tamamen içim rahatlasın diye
Yaptırır mıyım bilmiyorum ama cok rahatladım

ben de aynı durumdayım, hatta yakın zamanda iyi huylu lezyonlar üretmiş sol meme, ağrıdan ziyade batma hissi ve koltuk altıma koluma vuruyor arada geçiyor falan ama kendini unutturmuyor, 6 ayda bi usg verdiler mecburi aile geçmişinden dolayı, rutinlerinize devam edeblirsiniz hiç bi engel yok kafaya takılacak bi durumda yok kontrol altında olacaksınız dediler, usg dışında mr de çektirdim hiç bişey çıkmadı.. tek dertli olan ben değilmişim onu anladım hepimizin aynı şeyleri yaşaması dikkatimi çekti yazmak istedim, ALLAH beterinden korusun...
bir de aynı şeyleri bana söylediler, ağrı varsa korkma! gel de korkma :D

Back
X