Onkoloji - Kanser ve Türevleri Fibroadenom ameliyatından sonra göğüste bozulma olur mu?

bana doktorum ameliyat çıkışında hemen sütyen taktırmıştı. ve çıkarmamaı söylemişti. ilk hafta hareket kısıtlılığın oluyo.
kolunu kaldırmakta giyinmekte zorlanıyosun. ama ben günlük işlerime devam edebilmiştim. dikkat ederek. ilk gün ağrılı oluyo oldukça.

Cevap için teşekkürler, her ihtimale karşı düğünden sonraya bıraktım.

arkadaşlar merhaba,ben yeni üye oldum,çünkü fibroadenom ameliyatı oldum 1.5 ay önce,sonra nette bununla ilgili konulara bakarken yazışmalarınızı gördüm.

1.5 ay olmasına rağmen ve fibroadenom çok küçük olmasına rağmen ameliyat yerinin çevresinde aşırı sertlik ve yanlarda çukurlaşmalar oluştu.,psikolojim çok bozuldu.
bu ameliyatı geçiren arkadaşlarım,hepinizin genelde çook uzun zaman olmuş ama ilk aylarını hatırlayanlar var mı,çukurlaşma olmşmuydu sizde de,olduysa zamanla geçiyor mu yoksa böyle yaşamaya mı alşmalıyım ((( veya size önerilen sizin
de bana önerebilceğiniz bişeyler var mı????

1.5 ay olmasına rağmen ve fibroadenom çok küçük olmasına rağmen ameliyat yerinin çevresinde aşırı sertlik ve yanlarda çukurlaşmalar oluştu.,psikolojim çok bozuldu.
bu ameliyatı geçiren arkadaşlarım,hepinizin genelde çook uzun zaman olmuş ama ilk aylarını hatırlayanlar var mı,çukurlaşma olmşmuydu sizde de,olduysa zamanla geçiyor mu yoksa böyle yaşamaya mı alşmalıyım ((( veya size önerilen sizin
de bana önerebilceğiniz bişeyler var mı????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…