Gebeliğe Hazırlık Fhs ve bir sürü dert

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Neysesakinim

... Erdenay Ata... Cennet seninle olsun
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2013
10.762
11.404
498
38
Dünya köylüsü
Merhaba hanımlar

Dert çok hangisinden başlasak bilmiyorum

2015kasımda ilk korunmayı bıraktığım ay hamile kaldım fakat 2016ocakta kalbi durduğunu öğrendim mecburi kürtaj oldum işte o gün bugündür hamile kalamıyorum

Önceleri çok takmadım ama 2017 ağustostan beri klomen menegon çatlatma iğnesi oldum üç ay sonuç yok hgs çekildim sonuç yok eşimde sıkıntı yok en son doktor artık tüp bebek tedavisi ol dedi bunun üzerine doktor değiştirdim
oda tüp bebek uzmanı gecen ay femera glifor ve progestan kullandım fakat perşembe günü adet oldum hormon bakalım dediler fsh yüksek çıktı doktor başta bekleyim demesine rağmen sonuçlar çıkınca ya aşılama yada hemen tüp bebek dedi ikisi de maliyetli orası ayrı konu ben ise bu kadar acele karardan dolayı çok rahatsız oldum ve kabul etmedim femara başlayacağım

Bu durumda ne yapmak gerekir yol gösterin kardeşlerim çaresiz hissettim kendimi eşim önce tüp bebek diyordu şimdi acele etme diyor doktor bu değer dahada yükselirse geç kalırız diyor bu fsh nasıl düşer yaza kadar beklemek istiyorum değer düşer mi yükseklir mi.

Fikirlerinizi bekliyorum

Canım kaç yıllık evlisin
Kaç yaşındasın
Fsh ilaçla düzeliyor mu
Doktoruna sordun mu ?
Adetlerin düzenli mı?
Hangi hastaneye gidiyorsun

Canım kaç yıllık evlisin
Kaç yaşındasın
Fsh ilaçla düzeliyor mu
Doktoruna sordun mu ?
Adetlerin düzenli mı?
Hangi hastaneye gidiyorsun
30 yaşında yım.
Fsh için sordum ilaçls çok oynamayalım zaman kaybetmeyilim dedi
Adetlerim düzenli günü sekmez
Gaziantep te Umay tüp bebek merkezi

Canım ismin bana tanıdık geldi. Muhtemelen başka başlıklar altında konuşmuşuzdur. Her iki doktor da aynı şeyi söylediyse biraz temkinli yaklaş olaya belki de gerçekten haklılar. Ama yine de başka bir doktorla daha görüş. Allahım sağlık sıhhat ve sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Değer yükselir mi düşer mi bilgim yok sadece fikrimi paylaşmak istedim. Sevgiler

30 yaşında yım.
Fsh için sordum ilaçls çok oynamayalım zaman kaybetmeyilim dedi
Adetlerim düzenli günü sekmez
Gaziantep te Umay tüp bebek merkezi

Fsh sıkıntım yok
Ama tüp bebek yaptırıyorum
Sorun olmadığı halde gebelik yok
Sen bilirsin cnm

Fsh sıkıntım yok
Ama tüp bebek yaptırıyorum
Sorun olmadığı halde gebelik yok
Sen bilirsin cnm
Fsh sıkıntım daha önceki testlerde yoktu yeni çıktı bende de eşimde de sıkıntı yok herhalde bende yaptıracağım ama yüzde 30 sans veriyorlar oda korkutuyor beni

Fsh sıkıntım daha önceki testlerde yoktu yeni çıktı bende de eşimde de sıkıntı yok herhalde bende yaptıracağım ama yüzde 30 sans veriyorlar oda korkutuyor beni

Sıkıntı yoksa olur cnm
Hiç öyle düşünme

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için inşallah güzel seyler olur uzun zamandır aktif kullanıyorum elbet bir yerde karşılaşma olmuştur

Ocak başında beri tüp bebek
İlk deneme tuttu düşük oldu
Ara verdim 2 ay şimdi
İşte en korktuğum şey o düşük çünkü öyle bir geçmişim var inşallah bu iki ayda tekrar gerek kalmaz kendiliğinden olur maliyeti ne kadar tuttu hiç aşılama yaptırdınız mı

İşte en korktuğum şey o düşük çünkü öyle bir geçmişim var inşallah bu iki ayda tekrar gerek kalmaz kendiliğinden olur maliyeti ne kadar tuttu hiç aşılama yaptırdınız mı

İnşallah canım
Aşılama yıllar önce olmuştu
Şimdi fiyat farklıdır
Tüp pahalo aşılama ucuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…