• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fevri bir insanım çözüm

Ben sorunun farkındayım,ilişkide sorun yok sadece ani sinirleniyorum.Bunu terkedilmeye bağlamanız yanlış.Yine de size de teşekkürler.
Temenni olarak söylemedim bunu, hatta inşaallah çok çok mutlu olursunuz. fakat kabul etmelisinizki farkında olmakda çözüm değil, burada cesit cesit sayısız fevri erkek konusu açılıyor, ve hepsine verilen ortak cevap ise düzelmesine bak ama olmuyorsada ayrıl zira cabuk sinirlenen fevri insanlarla ömür geçmez seklinde oluyor.
Hakkinizda hayirlisini dilerim.

Eşime söz verdim. Ve eskisi gibi değilim.
Mizaciniz böyle ise tabiki zor olacak ama insan torpuleyebilir huylarını. Sinirli anne çalışan akraba sevgili eş vs olmak hiç hoş değil sonuçta.
Hem kendinizi hasta ediyorsunuz hem karşınızdakini yıpratıyorsunuz.
Ben sesimi yukselttigim an durduruyorum kendimi artik. Çok mu önemli kiminle konuşuyorsun daha mi iyi anlıyor seni şimdi deger mi niye diye kendimi soru yağmuruna tutuyorum mesela..

neye sınırlenıyorsunuz kı hemen sınırlenen bır yapıya sahıpsenız once derın nefes alın guzel seyler dusunmeye calısın. sınırlensen kıme zarar kendıne zarar daha cok. o nedenle. cıkın temız hava alın ınanın acık hava benım sinirimi gergınlıgımı hemen alır :)

Ben sevdiğim bir insana sinirlendiğim zaman onun bebekliğini veya yaşlılığını hayal ediyorum hemen. Bebeklik ve yaşlılık insanların en masum ve savunmasız olduğu zamanlar. Öyle hayal edince içim yumuşuyor benim. Bi deneyin bence siz de.

Merhaba kızlar, buralarda aşırı yeniyim:)
Sizden kalp kırmayacak yorumlarınızı bekliyorum.Benim 1.5 yıllık bi ilişkim var sevgilim aşırı seviyor ben de onu öyle.Şimdi buraya neden geldin diyeceksiniz ama sorunum fevri olmam.Bu sorunumun farkındayım çözüm yolları arıyorum.Böyle en ufak bir olayda aşırı derecede sinirlenebiliyorum sakinleşebilmem için zaman gerekiyor sakinleşince de üzülüyorum ben buna niye böyle tepki verdim diye.Sevgilim de aşırı sakin, sinirlenmez bile, üzüldüğü konuda ise sakin sakin açıklama yapar.Lütfen önerilerinizi bekliyorum, sorunumun farkındayım bi çare istiyorum.
Şimdiden teşekkür ederim
Bizim buralarda huzurlu evin huzurlu kızını alacaksın derler. (Konu sahibi üzerine alınmasın lütfen) Ben kendimden biliyorum öyle sakin hassas kırılgan naif bir yapım var ki, buna rağmen aşiri fevri ,ani çıkışlarım oluyor, kendime şaşiriyorum bazen. Etrafımızdaki insanlar öfke kontrolünü sağlayamiyorsa zamanla biz de onlar gibi oluyoruz. Sinirli öfkeli olduğum zamanlarda dua okumayı alişkanlık haline getirdim, çok öfkeli de olsam şiddeti azalıyor.

Back