- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.666
-
- Konu Sahibi Shirine-alish
canim ben tamamladim Allah kabul eder insallah .sizler icin de dua ettimMrb kızlar ben soylediğim tarihte okudum devam ettim sayısıyla ama perşembe gunu adet oldum. Dolayısıyla tamamliyamadım. Adet olmama daha 15 gun vardı. 2 ay once duşuk yaptığım için olsa gerek duzensizlik oldu. Sizlerden tamamlamış olan varsa
allahkabul etsin inşllh. Şimdi adetimn son gunundeyim. Bi kaç dua araştrdım onlara başliycam. Tekrar ortsk olmak istiyen varsa ben seve seve varım diyorum..
allh razı olsun cnm. İnşllh allh kabul edercanim ben tamamladim Allah kabul eder insallah .sizler icin de dua ettim
canim mesaj cok eski sanirim cocugun da olmus. bana da dua eder misin..ismim aynurKızlar kimse olmayınca fetih suresine cumartesi günü tek basladım . Cumaya kadar hergün sayısına göre okuyorum. Hayırlısıyla evlat sahibi olmak için niyetlendim cuma günü bagışlıycam fakat evlat sahibi olmak isteyen kim varsa isimlerini yazsınlar onların isimlerini söyleyerek bagışlamak istiyorum. Cuma kısmetse 41 fetih suresini tamamlamış
olcam...
Ya kizlar adetliyken nasi oluyo bu nasi okuyup tamamlayacam pekiKızlar kimse olmayınca fetih suresine cumartesi günü tek basladım . Cumaya kadar hergün sayısına göre okuyorum. Hayırlısıyla evlat sahibi olmak için niyetlendim cuma günü bagışlıycam fakat evlat sahibi olmak isteyen kim varsa isimlerini yazsınlar onların isimlerini söyleyerek bagışlamak istiyorum. Cuma kısmetse 41 fetih suresini tamamlamış
olcam...
adetliyken olmuyo tabikide. Adetten temizlendiğin hafta başlayabilirsin meselaYa kizlar adetliyken nasi oluyo bu nasi okuyup tamamlayacam peki
Yo onu demiyorum 41 gun bouunca gubde bi kez okuyacaz ya hani adetliyken ansil oluyo yada ben mi yanlis anladim anlatir misin bana biadetliyken olmuyo tabikide. Adetten temizlendiğin hafta başlayabilirsin mesela
Tesekkir ederim cnm allah razi olsunCanim adetliyken annen okuyabilir senin adina
benm okuduğum 1 haftada bitiyodu. Cumartesi başlayıp cuma bitiyo. Hergunku okuma sayısı farklı.. Bence onu yapabilirsin. Netten bakarsan daha net gorursun.Yo onu demiyorum 41 gun bouunca gubde bi kez okuyacaz ya hani adetliyken ansil oluyo yada ben mi yanlis anladim anlatir misin bana bi