Fethullah Gülen yine beddua etti

kızlar koptum ya.çok yaşayın emi.
bende dua ettim.biraz geliştirmem lazım

Israrla dua edin diyo Allah beddua edin demiyor , nasıl bir hocaysa güncelleyip duruyor bedduaları ısrarla beddua ha hımm.

Daha önce sana bedua eden vardı demek ki onların bedduası tutmuş
tarikat çetesi kayırmalar,torpiler ,ötekileştirmeler ,sınav soruları çalmalar, yaparken iyidin siz üstün müslümandınız diğerler cehennemlikti ne oldu ?layıkını buldun olan bu işte
kim bunların aynısını yaparsada aynı duruma düşecek !

Fetocum ya o işler öyle olmuyor. Sayenizde onca öğrenci hakettiği okullara giremiyorken, başarılarıyla en iyi işlere layık olanlar sırf yandaşınız değil diye bir yere yerleşemiyorken dakkasında belanız verilmediyse senin bedduanla kimseye birşey olmaz.

Yalnız beddua ederken bir şey dikkatimi çekti. Şimdi Hoca "bu tutuklananlar haksızsa, yerin dibine batır" falan diye saydırırken abilerden tık yok, ama sıra "diğerleri haksızsa evlerine ateşler sal" kısmına geçince hep bir ağızdan Aminnnn
çekiyorlar.

Uyanıklara bak, Amin demeseler tutmayacak sanki.

Aynen oyle. O kadar insanin ahı yerde mi kalacak... Pomem'de ne torpiller yaptiklarini duymayan kalmadi. En basit ornegi.

fetü başkan yine yardırıyor bedduaları ahahahahaaha

Kendilerini fazla onemsemisler

Niye bu beddualardan bu kadar rahatsiz olunuyor ki?
Adam iki taraftan kim haksizsa diyor. Haksiz olduguna mi inaniyorsunuz savundugunuz tarafin?
Amin deyin gecin.
Haksızsa demiyo ki,bunları yapanlar karşısında susanlar diyo. Ayrıca rahatsız olunmıycak gibi değil,çok itici.

Feto nun beddualarını dinlediğimden midir nedir 3. sayfa haberleri okurken kendimi beddua ederken buluyorum

Bu forumda niye hiç fetöcü yok. Kimse savunmamış.
Bu kişinin diğer konularında da hep dikkatimi çekmiştir. Paralelin sızamadığı biyer kalmış demek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…