Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Feto'dan Beddualar CD'si tükenmeden alın.
Yanlız daha başlığı görünce beni gülme alıyor, neden bilemedim.
soğuk hava dalgası gibi senede 2-3 sefer gelip gidiyor beddua dalgası ondandır![]()
Ahaha, koptum ya:)))
Yüklenmiş
Aynen oyle. O kadar insanin ahı yerde mi kalacak... Pomem'de ne torpiller yaptiklarini duymayan kalmadi. En basit ornegi.Fetocum ya o işler öyle olmuyor. Sayenizde onca öğrenci hakettiği okullara giremiyorken, başarılarıyla en iyi işlere layık olanlar sırf yandaşınız değil diye bir yere yerleşemiyorken dakkasında belanız verilmediyse senin bedduanla kimseye birşey olmaz.
Yalnız beddua ederken bir şey dikkatimi çekti. Şimdi Hoca "bu tutuklananlar haksızsa, yerin dibine batır" falan diye saydırırken abilerden tık yok, ama sıra "diğerleri haksızsa evlerine ateşler sal" kısmına geçince hep bir ağızdan Aminnnn
çekiyorlar.
Uyanıklara bak, Amin demeseler tutmayacak sanki.
Haksızsa demiyo ki,bunları yapanlar karşısında susanlar diyo. Ayrıca rahatsız olunmıycak gibi değil,çok itici.Niye bu beddualardan bu kadar rahatsiz olunuyor ki?
Adam iki taraftan kim haksizsa diyor. Haksiz olduguna mi inaniyorsunuz savundugunuz tarafin?
Amin deyin gecin.