• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fethullah Gülen: O kadar eşek değilim!

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
o-kadar-esek-degilim-2902161200_m2.jpg

Fethullah Gülen: O kadar eşek değilim
Fethullah Gülen bu sözü neden söyledi
Facebook
Twitter
WhatsApp
Google
increase_font.png

decrease_font.png

Fethullah Gülen’in yeni konuşmasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı işaret ederek “Bütün Kârunların akıbeti servet ü samanlarıyla beraber yerle bir olmaktır. Günümüzdekilerin sonu da bütün Kârunların akıbeti gibi olacaktır” dedi.

lg.php
img

“Herkül.org” sitesi kapatıldığı için “özgürherkül.org”sitesinden konuşmaları yayımlanan Fethullah Gülen’in “Mukaddes göç ve kutsal çile” başlıklı yeni bamteli konuşması yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Sarayı’na göndermede bulunan Gülen, “Acaba isteseydim ben de kendim için bir çardak yapamaz mıydım? O kadar eşek değilim; ben de yapabilirdim bir tane. Elin âlemin saraylar yapmasına, villalar yapmasına, yatlar yapmasına, filolar oluşturmasına karşılık, sen de yapabilirdin” dedi.

“HAÇLILARIN BİLE YAPMADIĞINI YAPSINLAR!”

Cemaat’e yönelik operasyonlara da dikkat çeken Gülen konuşmasını şöyle tamamladı:

“Varsın bizim dünyamızı cehenneme çevirsinler! Varsın eşkıyalar gibi -eşkıyalar varken- takip etsinler! Varsın evlere baskınlar yapsınlar! Varsın mübarek kadınları, gençleri, kızları rencide etsinler; kafirin yapmadığını yapsınlar, Haçlıların bile yapmadığını yapsınlar!.. Bunların hepsi geldiği gibi gider, bunları yapanlar da kendilerine eder.”

Odatv.com

Sen kul hakkı yemeyi çok iyi bildin tam cehennemlik , seni ordan kim kurtarır acaba, sınav soruları çaldın , çokta temiz değilsin sen önce kendine bak
onun içindir ki hiçbir inandırıcılığı yok ema1 bak buraya yazıyorum ilerde bir gün gülen ve cemaati aklanırsa bugünün 28 şubatı onlar için olacak

FETÖ de bizden taraf:KK53::KK53:
Baksanız saraylar, yatlar, katlar, filoların şahsi olmasından bahsediyor basbaya...
"Herkes görüyor da Uzun Adam'cılar göremiyor." ana fikrini çıkarıyorum bu konuşmadan ben.:cool:

Back