• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fethullah Gülen: Hırsızlığını itiraf ederse affederim

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.718
698
hirsizligini-itiraf-ederse-affederim-2612141200_m.jpg

Fethullah Gülen: Hırsızlığını itiraf ederse affederim

Fethullah Gülen en son yayınlanan konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan’a seslenerek, “hırsızlıklarını ve yalanlarını milletin huzurunda itiraf etmeleri" durumunda barışabileceği sinyalini verdi.

HÜSEYİN GÜLERCE'YE GÖNDERME

Fethullah Gülen, yayınlanan son sohbetinde önce “döneklikten” söz ederek kendi cemaatinde de “Makam sevdası, zevke düşkünlük, rahat yaşama arzusu ve lüks tutkusu”sebepleriyle “döneklikler” yaşandığını söyledi.

Gülen, ifadelerinin devamında isim vermeden Cemaat’in eski ismi Hüseyin Gülerce’yi yüklendi. Gülen, “Bunlar şimdi senelerdir beraber oldukları insanlara sırtlarını döndükleri gibi günü gelince bize de sırtlarını dönerler. Bir villa verdiğimiz zaman bize gelen insanlar, kalkar birisi bir gün iki villa verirse, bu defa onlara giderler. On bin alıyorlarsa birisi yirmi bin verince ona giderler. Dolayısıyla bize de vefalı olmazlar!..” dedi.

"HIRSIZLIĞINI İTİRAF ETSİN AFFEDEYİM"

Gülen sözlerinin sonunda AKP ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a barış sinyali yakarak, “hırsızlıklarını, haramîliklerini itiraf etmeleri” şartını koştu. Gülen’in ifadeleri şöyle: “Adanmış ruhlar ruhsatları kullanmamalı, zalimden özür dilememeli. Özür şöyle dilenir: Deyip ettikleri yalanları, iftiraları, intikam duygularını, hırsızlıklarını, haramîliklerinı itiraf ederek ‘Biz milletten özür diliyoruz!’ derlerse şayet, bu bir yönüyle günah işlemiş bir insanın tevbe etmesi gibidir, Allah onu kabul eder, biz de kabul ederiz. Yoksa onlardan özür dilemek, onlar gibi olmak demektir. Öyle olmaktansa ölmek daha iyidir.”

Odatv.com
http://odatv.com/n.php?n=hirsizligini-itiraf-ederse-affederim-2612141200

çok beklersin hoca :D
birde anlamadığım bir şey var kim affetmesini istemiş bundan trip atıyor barışırım bir şartla ay aldatan koca yı affeden kadın misali :KK45:

bu cemaat neyine güveniyor Allah aşkına bu kadar, birçoğu tasfiye edildi sızdıkları yerlerden ama hala tehdit, fursat verme vs.

Gülen’in ifadeleri şöyle: “Adanmış ruhlar ruhsatları kullanmamalı, zalimden özür dilememeli. Özür şöyle dilenir: Deyip ettikleri yalanları, iftiraları, intikam duygularını, hırsızlıklarını, haramîliklerinı itiraf ederek ‘Biz milletten özür diliyoruz!’ derlerse şayet, bu bir yönüyle günah işlemiş bir insanın tevbe etmesi gibidir, Allah onu kabul eder, biz de kabul ederiz. Yoksa onlardan özür dilemek, onlar gibi olmak demektir. Öyle olmaktansa ölmek daha iyidir.”

milletten özür dilesin diyor. gelip benden özür dilesin demiyor ki.. Amann neyse herkes anladığı gibi okusun.

ayy hiç güleceğim yoktu ahahahha . Fetoşa bak sen ya bi git sonunuz geldi boşa çırpınmayın.......

Fetoş??? Sevmeye bilirsin ama saygı duyabilirsin sırf onu sevenlerin hatrına. Senin nazarında sonu gelmiş olsa da insan değil mi? Dibinden not: Ne cemaatçiyim ne Akp'li.

Adanmış ruhlar derken? Adanmış ruhlar ne ya? Kime adanmış, pardoon??? :KK70::KK70:

Adanmış ruhlar derken? Adanmış ruhlar ne ya? Kime adanmış, pardoon??? :KK70::KK70:

Vallahi hiç bir konuşmasını anlamıyorum. Zaten birincisi içine içine konuşuyor tv yi son ses açmak gerek duymak için. İkincisi öyle cümleler kuruyor ki cahil miyim niye anlamıyorum diyorum kendi kendime :KK70:

Vallahi hiç bir konuşmasını anlamıyorum. Zaten birincisi içine içine konuşuyor tv yi son ses açmak gerek duymak için. İkincisi öyle cümleler kuruyor ki cahil miyim niye anlamıyorum diyorum kendi kendime :KK70:

Ben de anlayamıyorum, en son bedduasını hatırlamıştım o kadar :KK48::KK48:

Ya bu adama gram içim isinmiyor nedense..
Bu olaylardan önce de böyleydi sonra da..

O zaman hoca efendi ye bir soru: bu insanlar, birden mi hırsızlığa başladılar siz yeni mi ogrendiniz?

Madem biliyordunuz neden göz yumdunuz?
Eğer öyleyse siz de menfaatciliginizden ötürü milletimizden özür dileyin..

Aksi gibi sohbetlerde hoca efendi soyle dedi diye adi geçince tadım kaçıyor bütün feyiz gidiyor.

Not:ne AKP liyim ne cemaatci milli goruscuyum en derininden En Büyük TÜRKİYE

Fetoş??? Sevmeye bilirsin ama saygı duyabilirsin sırf onu sevenlerin hatrına. Senin nazarında sonu gelmiş olsa da insan değil mi? Dibinden not: Ne cemaatçiyim ne Akp'li.
Saygı duyacağım en son insan kendisi saygı duymuyorum, sevenlerininde canı cehenneme...

Eskiden methiyeler düzülürdü burada Gülen'e...Ne olduysa geçen yıl oldu.Neyse,bakarsın barışırlar,eski övgüler yine devam eder.Nabza göre şerbetçi geldi hağnııımmm....:KK73::KK73:
Bence bariscaklar çünkü ayriyken yapamiyorlar birbirlerini ozlemislerdir yeterince :KK50:

Ya bu adama gram içim isinmiyor nedense..
Bu olaylardan önce de böyleydi sonra da..

O zaman hoca efendi ye bir soru: bu insanlar, birden mi hırsızlığa başladılar siz yeni mi ogrendiniz?

Madem biliyordunuz neden göz yumdunuz?
Eğer öyleyse siz de menfaatciliginizden ötürü milletimizden özür dileyin..

Aksi gibi sohbetlerde hoca efendi soyle dedi diye adi geçince tadım kaçıyor bütün feyiz gidiyor.

Not:ne AKP liyim ne cemaatci milli goruscuyum en derininden En Büyük TÜRKİYE
Cemaatin para muslukları kesildi ya birden yolsuzluklar akıllarına geldi.

Cemaatin para muslukları kesildi ya birden yolsuzluklar akıllarına geldi.
Hoş şeyler değil ama ya.
Bu kadar mi düştüler insanlar?
Hoca efendi diyorlar bir de yakışıyor mu bir "hoca efendi" ye bu durum..
Günümüz siyaseti baya bir seviyesiz malum..

Back