Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar, Fethiye Ölüdenizde balayı yapmayı düşünüyoruz.
önerilerinizi bekliyorum
bu yıl bizde fethıyeye gıttık ve otelı beğenmedik.Turquoise Otel. Belcekız'a yürüme mesafesinde. Yemekleri güzel. Ölüdeniz'de anlaşmalı plajı var. Ücretsiz servis götürüyor. Plajda tekrar ücret ödemiyorsunuz.
Genel olarak otel araştırırken buna dikkat edin. Ayrıca kendi aracınızla gitmenizi tavsiye etmem. Bir yerlere ücretsiz park etmek çok zor. Hemen yapışıyorlar.
Merhaba arkadaşlar, Fethiye Ölüdenizde balayı yapmayı düşünüyoruz.
önerilerinizi bekliyorum
monarkcım bizde geçen sene tatile gittik mükemmel dicanım nereye gittin peki? fethiye ölüdeniz düşünüyoruz bizde?
monarkcım bizde geçen sene tatile gittik mükemmel di
şiddetle tavsiye ederim
hotel ledaotel ismi yazar mısın canım? bu hafta içinde balayı işini ayarlamam lazım. bakayım hemen :)
CAnım herşey dahil mi?kesinlikle sun city oteli tavsiye ederim,bende balayımı geçen sene burda yapmıştım,çok güzel geçti.
http://admalzede.kadinlarkulubu.com.tr/2015/01/sun-city-otel-beach-club-tatil-ayrntlar.html
CAnım herşey dahil mi?[/QUOTE
buarada iyi tatiller dilerim
Likya yolu üstünde yolu biraz kötüydü biz gittiğimizde (2 sene oldu) şimdi nasıldır bilmemGarcia resort otel güzel, Peysajı çok hoş balkonları üst katlarda bile bahçeye bakıo incele derim.
Ayrıca çok temiz yeni otel, kendine ait plajı var servis kalkıyor otelden