fethiye ölü deniz için öneri

atrusha

Su büyürken..
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2014
646
618
35
Merhaba arkadaşlar, Fethiye Ölüdenizde balayı yapmayı düşünüyoruz.

önerilerinizi bekliyorum

Turquoise Otel. Belcekız'a yürüme mesafesinde. Yemekleri güzel. Ölüdeniz'de anlaşmalı plajı var. Ücretsiz servis götürüyor. Plajda tekrar ücret ödemiyorsunuz.
Genel olarak otel araştırırken buna dikkat edin. Ayrıca kendi aracınızla gitmenizi tavsiye etmem. Bir yerlere ücretsiz park etmek çok zor. Hemen yapışıyorlar.

Turquoise Otel. Belcekız'a yürüme mesafesinde. Yemekleri güzel. Ölüdeniz'de anlaşmalı plajı var. Ücretsiz servis götürüyor. Plajda tekrar ücret ödemiyorsunuz.
Genel olarak otel araştırırken buna dikkat edin. Ayrıca kendi aracınızla gitmenizi tavsiye etmem. Bir yerlere ücretsiz park etmek çok zor. Hemen yapışıyorlar.
bu yıl bizde fethıyeye gıttık ve otelı beğenmedik.
bızım otelın karsısında turquoıse otel vardı ve bız orayı tercıh etmedığımıze uzulmustuk.
bızım otelın adı dorıandı sakın gitmeyın:)

ewet canım herşey dahil.Bloğumda ayrıntılı anlatmıştım ama site sansürlemiş ismi. admalzede blog sun city yazarsan google dan yazıya ulaşabilirsin:KK66:

tatil için bodrum turgut reis tarafını önerebilirim gercekten kafa dinlemek isteyenler için çok sakin ve çok güzel bir yer

Garcia resort otel güzel, Peysajı çok hoş balkonları üst katlarda bile bahçeye bakıo incele derim.
Ayrıca çok temiz yeni otel, kendine ait plajı var servis kalkıyor otelden

Garcia resort otel güzel, Peysajı çok hoş balkonları üst katlarda bile bahçeye bakıo incele derim.
Ayrıca çok temiz yeni otel, kendine ait plajı var servis kalkıyor otelden
Likya yolu üstünde yolu biraz kötüydü biz gittiğimizde (2 sene oldu) şimdi nasıldır bilmem

ben fethiye yi çok beğendim fakat sahili hoşuma gitmedi açıkçası çok taşlı çıplak ayakla yürüyemiyosun ayağına taş batıyor, terlikle yürüsen içine batıyosun, altın sarısı bi sahil hayal ediyosan bu fethiye değil, şahane manzaralı ve güzel bi şehir ama denize keyifle girilmiyor

Bende Ölüdenize gideceğim balayı Evra Otel e rezervasyon yaptırdım. Muhafazakar bir otel müşteri yorumlarını karıştırdım bayağı fakat hiç şikayet yok memnun kalacağımı umuyorum....

Biz de fethiyeye gitmeyi planlıyoruz yalnız ben denize giremicem yeni düşük yaptım,öyle olunca bir anlamı olurmu sizce nasıl bir yer seçelim?

X