julia_julia Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2016 6 0 15 Mayıs 2019 Konu Sahibi julia_julia #1 Merhaba, Fethi Orak’a meme estetiği olanlar bilgi verebilir mi? Memnun kaldınız mı? Süreç nasıldı ve ne kadar’a ameliyat olduğunuzu yazarsanız çok sevinirim. Acil dönüşlerinizi bekliyorum :)) Sevgiler..
Merhaba, Fethi Orak’a meme estetiği olanlar bilgi verebilir mi? Memnun kaldınız mı? Süreç nasıldı ve ne kadar’a ameliyat olduğunuzu yazarsanız çok sevinirim. Acil dönüşlerinizi bekliyorum :)) Sevgiler..
D Deesara Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Ekim 2016 7 1 19 Mayıs 2019 Konu Sahibi julia_julia #2 julia_julia .!.: Merhaba, Fethi Orak’a meme estetiği olanlar bilgi verebilir mi? Memnun kaldınız mı? Süreç nasıldı ve ne kadar’a ameliyat olduğunuzu yazarsanız çok sevinirim. Acil dönüşlerinizi bekliyorum :)) Sevgiler.. Genişletmek için tıkla... Merhaba hiç bilgi alabildiniz mi bu doktorla ilgili?
julia_julia .!.: Merhaba, Fethi Orak’a meme estetiği olanlar bilgi verebilir mi? Memnun kaldınız mı? Süreç nasıldı ve ne kadar’a ameliyat olduğunuzu yazarsanız çok sevinirim. Acil dönüşlerinizi bekliyorum :)) Sevgiler.. Genişletmek için tıkla... Merhaba hiç bilgi alabildiniz mi bu doktorla ilgili?
julia_julia Aktif Üye Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2016 6 0 24 Mayıs 2019 Konu Sahibi julia_julia #3 Deesara .!.: Merhaba hiç bilgi alabildiniz mi bu doktorla ilgili? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef başlık açanlara bile mesaj attım kimse cevap vermedi.
Deesara .!.: Merhaba hiç bilgi alabildiniz mi bu doktorla ilgili? Genişletmek için tıkla... Hayır maalesef başlık açanlara bile mesaj attım kimse cevap vermedi.