Vanda yaptırdım, evet memnun kaldım. Doktorumun tavsiyesi ile yaptırdım. İkili dörtlü testlerin tahmini sonuçları ile morel bozma durumları olmadın diye genoks firmasına yaptırdımMemnun kaldınız mı peki, bir de hangi şehirde yaptırdınız?
Genoks firmasına yaptirdim benKızlar herkese merhabalarfetal dna /nipt ile ilgili firmalar araştırıyorum, deneyimi olanların yardımına ihtiyacım var.. Kaçıncı haftadan itibaren yaptırmak uygun ve hangi firmaları (yerli - yabancı) tavsiye edersiniz ya da etmezsiniz? Bu konuda fikirlerinize açığım
Vanda yaptırdım, evet memnun kaldım. Doktorumun tavsiyesi ile yaptırdım. İkili dörtlü testlerin tahmini sonuçları ile morel bozma durumları olmadın diye genoks firmasına yaptırdım
Genoks firmasına yaptirdim ben
[/QUOTE
Ben de BİTLİS / Tatvan'a yaşıyorum, araştırmaya başladım yeni yeni. Burası küçük bir yer olduğu için her imkana kolay erişilmiyor. En kötü ihtimalle Van'a geçer orada yaptırırım ben de. Peki ne kadar ödediniz kızlar? Yakın zamanda mı yaptırdınız acaba?
Riskli bir durum mu var da bu testi yaptırmak istiyorsunuz?Kızlar herkese merhabalarfetal dna /nipt ile ilgili firmalar araştırıyorum, deneyimi olanların yardımına ihtiyacım var.. Kaçıncı haftadan itibaren yaptırmak uygun ve hangi firmaları (yerli - yabancı) tavsiye edersiniz ya da etmezsiniz? Bu konuda fikirlerinize açığım
37 yaşındayım ben daha önce bir düşüğüm bir de boş gebeliğim oldu, 35 yaş üstü riskli gebelik olarak geçiyor.Riskli bir durum mu var da bu testi yaptırmak istiyorsunuz?
Testin nasıl yapıldığını araştırdınız mı?
Ne zaman yaptırdın canım yakın zamanda mı?Eurofinse yaptırdım 6 günde çıktı sonucum 370 euro civarı
Evet geçenlerde yaptırdım hemen sonucu gönderdilerNe zaman yaptırdın canım yakın zamanda mı?
Ben de BİTLİS /Tatvan'a yaşıyorum, araştırmaya başladım ufaktan. Van bana yakın, en kötü ihtimalle orda yaptırırım ben de. Teşekkür ederim
Merhaba intergen e yaptırdım. 12 hafta 4 günlüktü. 23 Temmuz kan vermiştim. Dün yani 1 Ağustos sonuçlar çıktı. TemizKızlar herkese merhabalarfetal dna /nipt ile ilgili firmalar araştırıyorum, deneyimi olanların yardımına ihtiyacım var.. Kaçıncı haftadan itibaren yaptırmak uygun ve hangi firmaları (yerli - yabancı) tavsiye edersiniz ya da etmezsiniz? Bu konuda fikirlerinize açığım
merhaba ücreti neydiBen 12.haftada yaptırdım. Genoxdan 1 haftada sonuçlar çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?