- 24 Nisan 2023
- 12
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi MotherofthegirlinHeaven
Merhaba , test sonucunda bu şekilde pozitif alan oldu mu daha önce ? Yabancı kaynaklarda çok fazla yalancı pozitif vaka var ancak bizde bir bilgiye ulaşamıyorum ..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Allah'ım nasıl güzel bir haber sizin için.. nasıl mutlu olmuşsunuzdur içiniz ferahlamıstır Rabbim bizede bu müjdeyi mutlulugu yaşatsın aminn aminn .. doktorum perinatolog değil ama ultrasonda bir sorun görmüyordu haftasıyla uyumlu bir şekilde büyüyor inşallah bende hayırlı sonuçlar alırım çok sevindim sizin adınıza rabbim bebeginize sağlıklı hayırlı ömürler versinMerhaba, bizim doktorumuz zaten perinatalogdu ve başından beri bir belirti göremediği için yalancı pozitif olabileceğini düşünüyordu. Çok şükür ki öyle de oldu eğer ultrasonda net bir bulgunuz yoksa içinizi ferah tutmaya çalışın ve amniyosentez yaptırın.. Cinsiyet kromozomlarında Fetal DNA nın hata payının çok yüksek olduğunu bir çok kaynakta okudum.. Umarım sizin sonucunuzda güzel gelir ..
Allah razı olsun sizin mesajınızla içimde bir umut oldu günlerdir ağlamaktan harap oldum dilerim Allah tan bizimde test sunucu yanılır tekrar teşekkür ederim vakit ayırıp cevap yazdınız Allah a emanetsiniz...Çok çok teşekkür ederim ne güzel dualarınız Allah kabul etsin inşallah Sizinde aynı duyguları tadacağınızı çok içten temenni ediyorum.. Çok zor bir durum olduğunu biliyorum ama Allah’tan umut kesilmediğini ben bizzat anlamış oldum sizde sakin kalmaya çalışın lütfen.. En kısa zamanda bu kötü günleriniz geride kalsın bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Dualarım sizinle sonucunuzu bildirirseniz çok sevinirim umarım güzel olacak her şey ..Allah razı olsun sizin mesajınızla içimde bir umut oldu günlerdir ağlamaktan harap oldum dilerim Allah tan bizimde test sunucu yanılır tekrar teşekkür ederim vakit ayırıp cevap yazdınız Allah a emanetsiniz.
Perşembe günü randevu aldım aklınıza gelir de duanızda yer verirseniz Allah'ta sizin ayağınıza taş değdirmesin inşallah bana ettiğiniz duanın yüz bin katı sizin olsun canı gönülden söylüyorum Rabbim sizi evladınızı her daim korusun amin amin aminDualarım sizinle sonucunuzu bildirirseniz çok sevinirim umarım güzel olacak her şey ..
Merhaba benim sonuçlarım elhamdülillah temiz çıktı bebeğim sağlıklı hamd olsun.. Allah'ım bütün annelerin yavrularını korusunDualarım sizinle sonucunuzu bildirirseniz çok sevinirim umarım güzel olacak her şey ..
Ayyy nasıl sevindim çok şükür günlerdir aklım sizde gelecek güzel haberi bekliyordum inanın.. Gelmiş geçmiş olsun çok şükürrr. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallahMerhaba benim sonuçlarım elhamdülillah temiz çıktı bebeğim sağlıklı hamd olsun.. Allah'ım bütün annelerin yavrularını korusun
Aminn amin inşallah Sağ olun Allah razı olsunAyyy nasıl sevindim çok şükür günlerdir aklım sizde gelecek güzel haberi bekliyordum inanın.. Gelmiş geçmiş olsun çok şükürrr. Evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun inşallah
Merhaba Şuan aynı durumla karşı karşıyayım saatlerdir böyle bir mesaj arıyorumMerhaba benim sonuçlarım elhamdülillah temiz çıktı bebeğim sağlıklı hamd olsun.. Allah'ım bütün annelerin yavrularını korusun
Çok teşekkür ederim inşallahMerhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim doktorumuzda perinatologdu ve herhangi bir bulgu göremediği için testin yanılmış olabileceğini düşünüyordu. Evet netleştirmek için amniyosentez yapılması gerekiyordu. Çok şükür amniyosentez sonucumuz temiz geldi ve kızım şimdi 2 aylık çok şükür ki çok sağlıklı. Kesin bir sonuç almak istiyorsanız amniyosentezden çekinmemenizi öneririm. 2 hamileliğimde de yaptırmak durumunda kaldım ama bir sorun olmadı çok şükür. İyi ellerde yapıldığında riski çok çok düşük diye biliyoruz hep. Umarım sizin sonucunuzda yanılmıştır
Amniyosentezin fiyatı ne kadardıMerhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim doktorumuzda perinatologdu ve herhangi bir bulgu göremediği için testin yanılmış olabileceğini düşünüyordu. Evet netleştirmek için amniyosentez yapılması gerekiyordu. Çok şükür amniyosentez sonucumuz temiz geldi ve kızım şimdi 2 aylık çok şükür ki çok sağlıklı. Kesin bir sonuç almak istiyorsanız amniyosentezden çekinmemenizi öneririm. 2 hamileliğimde de yaptırmak durumunda kaldım ama bir sorun olmadı çok şükür. İyi ellerde yapıldığında riski çok çok düşük diye biliyoruz hep. Umarım sizin sonucunuzda yanılmıştır
Bize 15bin dediAmniyosentezin fiyatı ne kadardı
Sizin yaptığınız firma hangisiydi acaba ?Merhaba , test sonucunda bu şekilde pozitif alan oldu mu daha önce ? Yabancı kaynaklarda çok fazla yalancı pozitif vaka var ancak bizde bir bilgiye ulaşamıyorum ..
Merhaba benim amniyosentez sonucum geldi doktor genel olarak temiz gibi dedi ama ikinci testi beklemeliyiz,mozaik sendrom olabilir dediMerhaba, öncelikle çok geçmiş olsun. Bizim doktorumuzda perinatologdu ve herhangi bir bulgu göremediği için testin yanılmış olabileceğini düşünüyordu. Evet netleştirmek için amniyosentez yapılması gerekiyordu. Çok şükür amniyosentez sonucumuz temiz geldi ve kızım şimdi 2 aylık çok şükür ki çok sağlıklı. Kesin bir sonuç almak istiyorsanız amniyosentezden çekinmemenizi öneririm. 2 hamileliğimde de yaptırmak durumunda kaldım ama bir sorun olmadı çok şükür. İyi ellerde yapıldığında riski çok çok düşük diye biliyoruz hep. Umarım sizin sonucunuzda yanılmıştır
Merhaba sonuc aldınız mı acaba? Mozaik sendrom olunca ne oluyor acaba bir de?Merhaba benim amniyosentez sonucum geldi doktor genel olarak temiz gibi dedi ama ikinci testi beklemeliyiz,mozaik sendrom olabilir dedi
Sizin ilki direkt temiz miydi yoksa ikinciyi mi beklediniz ?