- 16 Şubat 2013
- 359
- 366
-
- Konu Sahibi soundoffreedom
neredesiniz? Ankara'da intergen var ben memnun kalmıştım.
Benim gittiğim hastane de genoksa yaptırıyor sizde sonuçla ilgili nasıl bir hata çıktıGenoksa asla yaptırmayın diğerlerini bilmem
orası ile konuştum 3 paket var en kapsamlısı 555 dolar. bana yüksek geldi rakam o yüzden eledimkesinlikle natera panaroma. hem güvenilir hem hızlı.
maalesef çok pahalı cidden.orası ile konuştum 3 paket var en kapsamlısı 555 dolar. bana yüksek geldi rakam o yüzden eledim
Turner sendromu riskim yüksek çıktı,amniyosentez yapmak zorunda kaldım bekleme şu bu derken 2 ay gitti ama ömrümden 20yılBenim gittiğim hastane de genoksa yaptırıyor sizde sonuçla ilgili nasıl bir hata çıktı
Cevabınız için teşekkür ederimTurner sendromu riskim yüksek çıktı,amniyosentez yapmak zorunda kaldım bekleme şu bu derken 2 ay gitti ama ömrümden 20yıl
Doktorum hatalı ihtimali yüksek demişti çünkü ultrasonda bişey yoktu ama güvenemedim
Sonra amniyosentez sonucum çıktı ve yalan olduğu ortaya çıktı
Onlara sorsan doğruluk %90 ama yalan olduğu ortaya çıkınca cinsiyet anomalileri %50 doğru çıkıyor dedilerolan bana bebeğime eşime oldu
Neden?Genoksa asla yaptırmayın diğerlerini bilmem
Merhaba ben Veritas a yaptırdım ilgililer ve doğru sonuçlar çıktı benim testimde; çünkü sonrasında cvs yaptırmak zorunda kaldım ve sonuçlar tutarlıydı. Bu benim tecrübem tabi
Merhaba bana da Dr nipt önerdi ama hangi merkeze gitmeliyim emin olamadım veritas hakkında baya olumlu şeyler okudum ama siz nasıl ulaştınız yardımcı olursanız çok sevinirimMerhaba ben Veritas a yaptırdım ilgililer ve doğru sonuçlar çıktı benim testimde; çünkü sonrasında cvs yaptırmak zorunda kaldım ve sonuçlar tutarlıydı. Bu benim tecrübem tabii ki
Merhaba natera panorama nasıl ulaştınız sonuçlar yurt dışına mi gidiyor hangi merkez ile görüşmem lazım internette bulamadım yardımcı olabilir misiniz banakesinlikle natera panaroma. hem güvenilir hem hızlı.
Ben acıbadem hast üzerinden yaptım. Ama direkt laboratuvarlar da yapıyor diye biliyorum.Merhaba natera panorama nasıl ulaştınız sonuçlar yurt dışına mi gidiyor hangi merkez ile görüşmem lazım internette bulamadım yardımcı olabilir misiniz bana
Tamam çok teşekkür ederim acıbadem ile görüşürumBen acıbadem hast üzerinden yaptım. Ama direkt laboratuvarlar da yapıyor diye biliyorum.
Çünkü sonucum yanlış çıktıNeden?
Merhaba bana doktorum bir kaç broşür verdi ben içinden seçip konuşup güven verene yaptırdım. Hemşire gelip evinizden kanı akıp laboratuvara ulaştırıyor oradan da test merkezine gönderiliyor. Veritas- My Prenatal adı. Buradan telefon vermek yasak mı uygun mu bilmediğim için yazamıyorum şuan telefonunuMerhaba bana da Dr nipt önerdi ama hangi merkeze gitmeliyim emin olamadım veritas hakkında baya olumlu şeyler okudum ama siz nasıl ulaştınız yardımcı olursanız çok sevinirim