• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

fetal dna da down sendromu

Yap diyorlar ama bilmiyorum yaptırmakla kararsızım

Olumlu sonuçta içiniz rahatlardı. Olumsuz bir sonuçta ise Gebeliğe devam edecekseniz bile öğrenip kendinizi hazırlamanız iyi olurdu aslında ama sizin kararınız.

Laboratuara göre sonuç raporu değişiyor genoksta oran yazmıyor

Herkese merhaba dün amniyosentez sonucum geldi şükürler olsun 46 kromozom hepsi normal çıktı. Fetal dna da cikan trizomi 7 ve trizomi 21 bebeğimiz de yok. Hepimiz fetal dna acaba yanlis cikarmi diye formlarda umut aradık bu süreçte iyi haber bekleyen herkese umut olur inşallah

Herkese merhaba dün amniyosentez sonucum geldi şükürler olsun 46 kromozom hepsi normal çıktı. Fetal dna da cikan trizomi 7 ve trizomi 21 bebeğimiz de yok. Hepimiz fetal dna acaba yanlis cikarmi diye formlarda umut aradık bu süreçte iyi haber bekleyen herkese umut olur inşallah

Gözünüz aydın çok şükür 🙏🏻

Gözümüz aydın, sağlıklı olsun🙏🏻 fetal dna yı nereye yaptırmıştınız

Merhaba. Umarım bebeğiniz sağlıkla gelir. 1 ay kadar önce yaşadıklarınızı yaşadım. Ense kalınlığı vs her şeyi normaldi sadece birkaç hafta görünüp sonra kendiliğinden geçen kalpte parlaklık beyinde kist vardı. Fetal dna trizomi 21 yüksek riskli gelmişti. Normalde özelde takipliylen amniyosentez için Hemen eğitim araştırma hastanesinde doçent bir perinatoloğa gittim amniyosentez yaptırdım. İşlem sıkıntısız gelti. Hasta yoğunluğunun çok olduğu yerde yaptırmak iyi diye düşünüyorum . Daha fazla bu işlemi yapıyorlar ve alışıklar artık. Malesef amniyosentez de fetal dnayı doğruladı. Umarım siz güzel sonuçlar alırsınız ama fetal dna down sendromu saptamakta baya iyi bir testmiş ymılma payı azmış 😞
Şu an aynı durumdayız İntergende verdik 21 pozitif amniyosentez de öyle olur dediler verdik çıktı sonuç 2 3 güne gidecegiz sonlandırma sürecinde çok acı çektiniz mi nasıl oldu

Şu an aynı durumdayız İntergende verdik 21 pozitif amniyosentez de öyle olur dediler verdik çıktı sonuç 2 3 güne gidecegiz sonlandırma sürecinde çok acı çektiniz mi nasıl oldu

Merhaba öncelikle çok çok geçmiş olsun 😞 fiziksel bir acı çekmedim diyebilirim. Normal doğum sancıları çektim yalnızca. Bir de fetosid işlemi birkaç defa tekrarlandı o işlem ruhumu inanılmaz acırtı , bedenimi de bir miktar acıttı

Evet fetal dna da trizimo 21 ve trizomi 7 yüksek risk çıktı amniyosentez on sonucunda trizomi 21 temiz çıktı suan amniyosentez son sonucunu bekliyoruz trizomi 7 için onun sonuçları daha geç cikiyor
Amnıosentezden sonra skntı oldumu rısklıymıs cnku

Hayır hiç bir sıkıntı olmadı şu anda 31 haftalık hamileyim kontrollerimde gayet sağlıklı bebek. Amniyosentezde işlem yapan doktor profesyonel olması lazım sadece
Pekı ense kalınlıgı vesaıre demısmıydı doktorunuz bebek ıcın

Back
X