- Konu Sahibi papatyahemsire
-
Çok teşekkür ederim 13 gün oldu ön sonuç bile çıkmadıAllah kolaylık versin çok geçmiş olsun, süreç olabildiğince kolay geçsin sizin için inşallah
Devlet hastanesiyse ön sonuç için iki hafta diyorlar, çıkar inşallah biran önceÇok teşekkür ederim 13 gün oldu ön sonuç bile çıkmadı
Sizin kaçıncı haftada düşük yapmıştınız. Bulgularınız varmıydı. Kalbi dursada bana birşey olmaz dimiBen de triploidi sebebiyle düşük yapmıstım, zaten asla yaşamayan bebekler, hatta doğuma ulasan örnek cok azdır. Üzülmeyin, büyük ihtimalle kalbi duracaktır.
Çarşambaya gün verildi gidip alacağız genetik doktoru konuşacakmış benimleDevlet hastanesiyse ön sonuç için iki hafta diyorlar, çıkar inşallah biran önce
Asla bu firmayı önermem bilseydim 5 bin fazla verir daha iyi bi firmada yaptırırdım. Ya birde doktorum tekrarlansın istedi yine de yapmadılar belki o zaman çıkacaktı.Üzgünüm ama genoksun sonuçları çok güvenilir değil
Yeni gördüm mesajınızı, benim sanırım 9 ya da 10. Haftada kalbi durdu, henüz kontrol edilebilecek bir aşamaya gelmemişti( ense kalınlıgı vs) ben özel olarak genetik inceleme istediğim zaman triploidi oldugunu öğrendim, biraz araştırma yaptıgımda zaten dokumadıklarını doğsa da birkaç saat içerisinde vefat ettiklerini gördüm, tamamen ümitsiz bir durum yani eğer triploidi ise. Allah kolaylık versinSizin kaçıncı haftada düşük yapmıştınız. Bulgularınız varmıydı. Kalbi dursada bana birşey olmaz dimifetal dna yaptırdım temiz dediler genetik hastalık çıktı hayal kırıklığına uğradım firma şimdi arıyor yaranmaya çalışıyor genetik destek verelim diye google üstünden kötü yorum yazmıştım çünkü
Geçmiş olsun bende benzer süreçleri yaşadım fetal dna temiz gelmesine rağmen bebekte gelişim geriliği tek ven tek arter ve beyninde sorunlar vardı amniyosentez yapılmalı denildi ve sonuca göre hareket edeceklerdi ön sonuç da triploidi çıktığı için ön sonucumu vermediler amniyosentez sonucum 1 ay da anca çıktı ve triploidi kesinleşti yatış verip bebeğin kalbini durduracaklardı yaşama ihtimali yok dediler yatış olacağı gün kendiliğinden kalbi durdu ve bebek zaten kendini düşürmeye başlamıştıSizin kaçıncı haftada düşük yapmıştınız. Bulgularınız varmıydı. Kalbi dursada bana birşey olmaz dimifetal dna yaptırdım temiz dediler genetik hastalık çıktı hayal kırıklığına uğradım firma şimdi arıyor yaranmaya çalışıyor genetik destek verelim diye google üstünden kötü yorum yazmıştım çünkü
Evet Triloidi çıktı 6 martta sonlandırıldı gebeliğim ilerlemesi gebelik zehirlenmesi yapabilir diye zaten iyice haftası geriye düşmüştü karnı 5 hafta kafa 3 hafta maalesefYeni gördüm mesajınızı, benim sanırım 9 ya da 10. Haftada kalbi durdu, henüz kontrol edilebilecek bir aşamaya gelmemişti( ense kalınlıgı vs) ben özel olarak genetik inceleme istediğim zaman triploidi oldugunu öğrendim, biraz araştırma yaptıgımda zaten dokumadıklarını doğsa da birkaç saat içerisinde vefat ettiklerini gördüm, tamamen ümitsiz bir durum yani eğer triploidi ise. Allah kolaylık versin
Malesef benimde 6 martta sonlandı. Bir daha Allah nasip eder gebe kalırsam Cvs yaptırmamı önerdi doktorum fetal dna yalan dolanmış yazık oldu paramıza umutlarımıza. Doğumdan sonra ben bakmadım ama ebeler karın duvarı yok bağırsaklar dışarıdaydı dediler 19 haftadan çok daha küçük kendisi ve plasentası dediler. Ayrıca max doz progestan almasam çoktan düşerdi dedilerGeçmiş olsun bende benzer süreçleri yaşadım fetal dna temiz gelmesine rağmen bebekte gelişim geriliği tek ven tek arter ve beyninde sorunlar vardı amniyosentez yapılmalı denildi ve sonuca göre hareket edeceklerdi ön sonuç da triploidi çıktığı için ön sonucumu vermediler amniyosentez sonucum 1 ay da anca çıktı ve triploidi kesinleşti yatış verip bebeğin kalbini durduracaklardı yaşama ihtimali yok dediler yatış olacağı gün kendiliğinden kalbi durdu ve bebek zaten kendini düşürmeye başlamıştı
Triploidi bebekler doğum kadar ilerlemez beklediğimiz bir durumdu dedi doktor
Kalbi durmasına rağmen bana bişey olmadı kanamam gelmedi hatta hiçbirşey anlamadım bile korkmayın bişey olmaz Allahım kolaylık versin
Bende fetal dna yaptırdığıma çok pişmanım boşuna zamanımızı ve paramızı almışlar
Geçmiş olsun zaten imkansız bir vaka idi, Allah hayırlı süreçler nasip etsin inşallahEvet Triloidi çıktı 6 martta sonlandırıldı gebeliğim ilerlemesi gebelik zehirlenmesi yapabilir diye zaten iyice haftası geriye düşmüştü karnı 5 hafta kafa 3 hafta maalesef
Geçmiş olsun canım Allahım bi daha yaşatmasın bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalımMalesef benimde 6 martta sonlandı. Bir daha Allah nasip eder gebe kalırsam Cvs yaptırmamı önerdi doktorum fetal dna yalan dolanmış yazık oldu paramıza umutlarımıza. Doğumdan sonra ben bakmadım ama ebeler karın duvarı yok bağırsaklar dışarıdaydı dediler 19 haftadan çok daha küçük kendisi ve plasentası dediler. Ayrıca max doz progestan almasam çoktan düşerdi dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?