- Konu Sahibi papatyahemsire
Merhabalar konuyu benim gibi yaşayan insanlar vardır fikir alışverişi olsun diye yazıyorum. Şuanda18+3 gebeyim bir sağlıklı kızım bir de 9 hafta düşüğüm var kızımda 2li test orta riskli çıktığı için bir daha gebe kalırsam fetal dna yaptıracağım dedim ve doktorumun önerdiği firmaların en uygununu tercih ettim Genoks diye bir firma önerdi. Fetal fraksyon oranı %3 geldi doktorum tekrarını istedi anne kanında dna çok az diye ama kabul etmediler ve temiz geldi. Bu arada 8. Haftadan beri lekelenmem oluyor progestan içiyorum 11. Haftada yoğun kanamam oldu doktor duphastona geçti günde 3 tane 14. Haftada doktorum 4e çıktı 1 hafta leke bile yoktu. 15+4yken öyle bi kanadım ki koşarak şehir hastanesine gittik yatışım yapıldı orada doktor anormal şeyler farkedince perinatologa yönlendirdi beden küçük kafa büyüktü kalpte problemler vardı amniyosentez yapalım ama düşebilir kanamanda var zaten dedi özelde perinatologa gittim oda bekleyelim dedi üniversitede gittim ve bu kesinlikle triploidi dedi amnlyosentezsiz sonlandıralım dedi amniyosentez istedim oldum şuanda sonuç bekliyorum asla umut yok toplam 4 perinatolog gördü yaşam şansı yok dediler progestanla zorla tutmuşsun dediler. Ve işin garip tarafı fetal dna firmalarının hepsi bu hastalığa bakmıyormuş bunu bilsem boşuna yaptırmazdım. Dua edin Ramazan hürmetine Rabbim kolaylaştırsın