- 18 Temmuz 2014
- 1.650
- 1.570
- 163
- Konu Sahibi kahvekokusu32
2 yillik gelin :)Kurnaz bir gelin yada gelin adayı helal olsun iyi fıkır .
Hiç sevmem bu gelin lafını ama yaptiriyolat zorla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 yillik gelin :)Kurnaz bir gelin yada gelin adayı helal olsun iyi fıkır .
ayrıca fazla yüz vermişsin..kızlar inanın çok öfkeliyim, yine kaynanammm... oğlum sütlaçı çok seviyor diye ona sütlaç yapıyım dedim, sonra evdeki sufle kalıplarına da koyar bi kısmını da fırınlarım dedim pişirdim. gayette güzel olunca aldım kayınvalideme indirdim. önceki günde evdeki yemek takımlarımdan sağlam kalmadığını konusmuştuk, yeni bi takım alacağım demiştim. her neyse ben o sufle kalıplarıyla indirince gülümseyerek dedim kii; anne bunlara dikkat ette kırılmasın. evde sağlam takımın kalmadığını da biliyor. sonra o da kırılırsa ne olacak dedi bende güldüm canın sağolsun dedim. akşamına da eşimi merdivenlerde görünce boş kapları uzatmış melankolikkahve bunlar kırılmasın diye tembihledi , al bunları demişşş... eşimde gelmiş anneme kırılmasın demişsin dedi, şok oldum aramızdaki onca dargınlığa kırgınlığa rağmen , ne yaparsam bi şekilde veriyorum ilk defa dikkat eder misin dedim die oğluna yetiştirmiş. bende eşime patladım araya fitne sokmak için bunu mu söyledi dedim tartıştık
Sizi haksız buldum ben bu lafa kim olsa kırılır hatta birisi bana yiyecek türü birşey verse ve tabak kırılmasın dese o gelen yiyeceğide almazdım geri verirdim.kızlar inanın çok öfkeliyim, yine kaynanammm... oğlum sütlaçı çok seviyor diye ona sütlaç yapıyım dedim, sonra evdeki sufle kalıplarına da koyar bi kısmını da fırınlarım dedim pişirdim. gayette güzel olunca aldım kayınvalideme indirdim. önceki günde evdeki yemek takımlarımdan sağlam kalmadığını konusmuştuk, yeni bi takım alacağım demiştim. her neyse ben o sufle kalıplarıyla indirince gülümseyerek dedim kii; anne bunlara dikkat ette kırılmasın. evde sağlam takımın kalmadığını da biliyor. sonra o da kırılırsa ne olacak dedi bende güldüm canın sağolsun dedim. akşamına da eşimi merdivenlerde görünce boş kapları uzatmış melankolikkahve bunlar kırılmasın diye tembihledi , al bunları demişşş... eşimde gelmiş anneme kırılmasın demişsin dedi, şok oldum aramızdaki onca dargınlığa kırgınlığa rağmen , ne yaparsam bi şekilde veriyorum ilk defa dikkat eder misin dedim die oğluna yetiştirmiş. bende eşime patladım araya fitne sokmak için bunu mu söyledi dedim tartıştık