fesat...

kahvekokusu32

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
513
230
133
kızlar inanın çok öfkeliyim, yine kaynanammm... oğlum sütlaçı çok seviyor diye ona sütlaç yapıyım dedim, sonra evdeki sufle kalıplarına da koyar bi kısmını da fırınlarım dedim pişirdim. gayette güzel olunca aldım kayınvalideme indirdim. önceki günde evdeki yemek takımlarımdan sağlam kalmadığını konusmuştuk, yeni bi takım alacağım demiştim. her neyse ben o sufle kalıplarıyla indirince gülümseyerek dedim kii; anne bunlara dikkat ette kırılmasın. evde sağlam takımın kalmadığını da biliyor. sonra o da kırılırsa ne olacak dedi bende güldüm canın sağolsun dedim. akşamına da eşimi merdivenlerde görünce boş kapları uzatmış melankolikkahve bunlar kırılmasın diye tembihledi , al bunları demişşş... eşimde gelmiş anneme kırılmasın demişsin dedi, şok oldum aramızdaki onca dargınlığa kırgınlığa rağmen , ne yaparsam bi şekilde veriyorum ilk defa dikkat eder misin dedim die oğluna yetiştirmiş. bende eşime patladım araya fitne sokmak için bunu mu söyledi dedim tartıştık

Tamamda uzatılacak bir şey yokmuş ki, ikiniz içinde söylüyorum, sen kırılmasın demişsin, kvden de senin kırılmasın diyerek verdiğin şeyi, oğluna aynı şekilde vermiş. Eşinle boşuna tartışmışsın, evet espiri yapmıştım, ciddiye mi almış diyebilirdin. Gerginliği başlatan senmişsin gibi geldi.

iyi de tatlı dille bişi olmasın dedim, kırılırsa dedi canın sağolsun dedim. boş kabı verirken bunu tekrar oğluna dillendirmenin gereği yoktu. sadece vermesi yeterliydi.

iyi de tatlı dille bişi olmasın dedim, kırılırsa dedi canın sağolsun dedim. boş kabı verirken bunu tekrar oğluna dillendirmenin gereği yoktu. sadece vermesi yeterliydi.
Tamamda sonrasında da aynı tavrı sergileyebilirdin, aa evet ben verirken espiri yapmıştım, yanlış mı anlamış diyerek o konuyu kapatabilirdin ama eşinle tartışmayı seçmişsin.

Esinizle tartismanzi yersiz ve kayinvalidenizde cocuk tembihler gibi dikkat edinde kirilmasin demenizi hic hosbulmadim.kims3 istiyerek kirmaz sohucta bi yerde oglunada zarar vercegini dusunur maddi olarak.bence kayinvalidenizi kirmissiniz ki yok yerden desinizi uzmussunuz ben bu FESAT lik goremedim..

çocuk tembihler gibi bi benzetmeye katılmıyorum ben, ona söylerken tembihleyerek söylemedim, o da bana birşey verirken yeri geliyor aynı konusma geçiyor. bunlardan alınmıyoruz biz, ben özellikle o bişey verdiğinde o an yemesek bile herhangi bi zarar gelmesin diye hemen yıkayıp veriyorum. onun alınacağı bi durum yok burada ki ben onunla geçen her konusmamı , ağzımdan çıkan her kelimeyi seçerim. o buna bozulmadı, ama bunu hemen oğluna yetiştirmesine ben bozuldum.

Bana birisi boyle aman kirilmasin derse ben onu elime almaya bile korkarim ya
Neyse bence pek kafaya takilacak bisey yok. Kayinvalide kotu niyetle yani ogluna yetistirme niyetiyle soylemisse o hatali. Kayinvalide ve gelin araya erkegi sokarsa iliskiler iyice gerilir. Bence sen de kayinvaliden de esini\oglunu sokmasin araya.

Kusura bakma da çocuk tenbihler gibi o ne ya öyle kirilmasin dikkat et demek Ya hiç bir şey verme ya da böyle deme olsun bitsin

Offf of

Sadece kırılmasına demiş alt üstü ne var kocaman lar birazda anlayışı ss yaa laf sokmaya gerek yok tamam kızım merak etme diye insan sahaya getirir yada kırılır ben alırım dese gönlüne hoş gelir ne olur tani

Haklisin
Haklisin

Kurnaz bir gelin yada gelin adayı helal olsun iyi fıkır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…