- 7 Mart 2014
- 513
- 230
- 133
- Konu Sahibi kahvekokusu32
-
iyi de tatlı dille bişi olmasın dedim, kırılırsa dedi canın sağolsun dedim. boş kabı verirken bunu tekrar oğluna dillendirmenin gereği yoktu. sadece vermesi yeterliydi.Tamamda uzatılacak bir şey yokmuş ki, ikiniz içinde söylüyorum, sen kırılmasın demişsin, kvden de senin kırılmasın diyerek verdiğin şeyi, oğluna aynı şekilde vermiş. Eşinle boşuna tartışmışsın, evet espiri yapmıştım, ciddiye mi almış diyebilirdin. Gerginliği başlatan senmişsin gibi geldi.
Tamamda sonrasında da aynı tavrı sergileyebilirdin, aa evet ben verirken espiri yapmıştım, yanlış mı anlamış diyerek o konuyu kapatabilirdin ama eşinle tartışmayı seçmişsin.iyi de tatlı dille bişi olmasın dedim, kırılırsa dedi canın sağolsun dedim. boş kabı verirken bunu tekrar oğluna dillendirmenin gereği yoktu. sadece vermesi yeterliydi.
Offf ofkızlar inanın çok öfkeliyim, yine kaynanammm... oğlum sütlaçı çok seviyor diye ona sütlaç yapıyım dedim, sonra evdeki sufle kalıplarına da koyar bi kısmını da fırınlarım dedim pişirdim. gayette güzel olunca aldım kayınvalideme indirdim. önceki günde evdeki yemek takımlarımdan sağlam kalmadığını konusmuştuk, yeni bi takım alacağım demiştim. her neyse ben o sufle kalıplarıyla indirince gülümseyerek dedim kii; anne bunlara dikkat ette kırılmasın. evde sağlam takımın kalmadığını da biliyor. sonra o da kırılırsa ne olacak dedi bende güldüm canın sağolsun dedim. akşamına da eşimi merdivenlerde görünce boş kapları uzatmış melankolikkahve bunlar kırılmasın diye tembihledi , al bunları demişşş... eşimde gelmiş anneme kırılmasın demişsin dedi, şok oldumaramızdaki onca dargınlığa kırgınlığa rağmen , ne yaparsam bi şekilde veriyorum ilk defa dikkat eder misin dedim die oğluna yetiştirmiş. bende eşime patladım araya fitne sokmak için bunu mu söyledi dedim tartıştık
Ben katılmıyorum. Ole düşünmeyinKusura bakma da çocuk tenbihler gibi o be myke kırulmasın dikkat et demeker. Ya hiç bir şey verme ya da böyle deme olsun bitsin
abartan sizsiniz bnce fesat olan kayınvalide değil kadın kırılmasın dye oğluna uzatmış sizde kavga
Öf offf gıcık okuyorum boleleribe
HaklisinBana birisi boyle aman kirilmasin derse ben onu elime almaya bile korkarim ya
Neyse bence pek kafaya takilacak bisey yok. Kayinvalide kotu niyetle yani ogluna yetistirme niyetiyle soylemisse o hatali. Kayinvalide ve gelin araya erkegi sokarsa iliskiler iyice gerilir. Bence sen de kayinvaliden de esini\oglunu sokmasin araya.
Kurnaz bir gelin yada gelin adayı helal olsun iyi fıkır .Ya biraz uyanık olun ya...
Evet öyle demiştim ama espri idi hemde kirilirsa annen uzulur yenisini filan almaya kalkar zaten yok demistim biliyor annen uzulme sin diye öyle söyledim de çik işin içinden.. ne kavga ediyorsun ..
Kv denin istediği o zaten amacına ulasmis tebrik ediyorum. .
Katilmak zorunda degilsiniz.B
Ben katılmıyorum. Ole düşünmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?