• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ferzan Kemali'de operasyon olanlar var mı?

sevkiye77

Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2013
12
1
16
İstanbul
Merhaba kızlar diş etlerimde oluşan tartarlar ve 20'lik dişimin hala gömülü olup, geceleri ağrısına dayanamayacak şekline gelmiş olmamdan ötürü, artık o çok korktuğum dişçi koltuguna oturacagım sanırım :( Baya detaylı bir diş operasyonu geçireceğim için, gerçekten korkumu yenen ve bana yardımcı olabilecek bir doktor arayışındayım acil olarak:(

Facede gezerken gördüğüm dr.ferzan kemali adında bir doktora ulaştım, oldukça ilgili ve sempatik konuştu ve muayeneye gittik eşimle birlikte, aynı sıcaklığı ve ilgiyi oradada gösterdi. Fakat ben olumlu cevap veremedim, sizce arkadaşlar napsam bilmiyorum?? artık operasyon şart bu hocamız nasıldır giden varmı???

tşekkürler şimdiden cevaplarınız için

Merhaba sevkiyecim Ben 2 ay önce kendisine gittim ve çok memnun kaldım. Hatta bazı ekstralar için ücret bile almadı. Oldukça sempatik ve ilgili bir doktordur. Bir kaç tanıdığımıda yönlendirdim kendisine, hepsi gayet mutlu döndüler, sende gönül rahatlığıyla gidebilirsin canım.

slm ferzan hocanın facebook sayfasında paylaşmış olduğu cocuklara yönelik resimleri oglum görünce cok hosuna gitmişti. bende bundan fırsat oglumu götürmeye çalıştım ama ne fayda gelmedi :) inceleyince hocayı fena birine benzetmedim ve bir kaç arkadaşım hocaya gittiğini duyunca onların referansıyla hocaya gittim, gayet ilgili ve işini bilen bir kadın, implant yaptırttım 4 tane ve suan kullanııyorum hiçbir sıkıntıda olmadı... Sosyal medyayı aktif kullanan bir kadın, bu görüşlerini sosyal medyadanda sorabilirsin cnm ona...

Back