Ferruh bingül mü volkan Tayfur mu??

Ben de Volkan beye meme alti olmak icin gittim, burada okuduklarim ve baska bir doktorum koltu alti ameliyat sonucunu gorunce oyle bir karar vermistim ama yeni trend koltuk alti, ve sonuclar basarili oluyor. Volkan bwyle gorusunce koltuk altina dondum acikcasi, 2.5 ay oldu, memeden cok memnunum, evet izim var ve bu iyiki meme altinda diil. Bana da1 yil icinde siliklesecegini soyledi. Bekleyip gorecegiz. Bu arada Ferruh beyle hic gorusmedim.
Canım geçmiş olsun. Ben de 5 hafta önce oldum Volkan hocaya. Çok memnunum ben de. Koltukaltı gitgide düzeliyor.1 yıl içinde silikleşeceğine eminim. Bu arada, iz için hangi kremi kullanıyorsun? Kenacort -a veya contractubex dedi. Sen hangisini tercih ettin?

Canım geçmiş olsun. Ben de 5 hafta önce oldum Volkan hocaya. Çok memnunum ben de. Koltukaltı gitgide düzeliyor.1 yıl içinde silikleşeceğine eminim. Bu arada, iz için hangi kremi kullanıyorsun? Kenacort -a veya contractubex dedi. Sen hangisini tercih ettin?
Bana krem onermedi Kenacort a agizdaki aftlar icin degil mi?

Hmmm bilemedim simdi unutmus olabilir mi acaba??? Kontrole de yeni gittim, 2 ay sonra sorarim dicem ama o zamana kadar da kremlik hali kalmaz artik, gerci simdi de sadece iz, belki dedigin gibidir...

Kızlar çok kararsız kaldımm sizce hangisi :KK43: kafamda başka bi isim vardı onu eledim iki doktor arasında kaldım. Koltuk altını öneriyorlar

Volkan tayfur a Kasım 2015 te ilk operasyonlarimi oldum.meme büyütme ve liposuction. .ilk ameliyat özellikle meme büyütme de tam bir fiyaskoydu.aylarca orantisiz görüntü ve aksiliklere kendisini ikna etmeye çalıştım. En sonunda binbir zorlukla ikna oldu ve 2016 aralıkta revizyon ameliyatını yaptı. Yine sonuç fiyasko...
İlk görüşmeye gittiğim doktor kendisidir ve ilk görüşmede tüm satış tekniklerini uygulayan,inanılmaz güven veren bir görüntü sergiliyor.kabus operasyondan sonra başlıyor. Resmen sonrasında muhatap bulamiyorsunuz.kötü davranışlar sergiliyor ve tek derdi maddiyat..hasta empati si denen bişey yok..binlerce lira ödediği halde bu duruma düştüğüm mi,iki ameliyattan sonra bana kalan hayal kırıklığına mi uzuleyim bilmiyorum.bu yorumu karalama olarak gören herkes özelden yazabilir..görüşmeye gideçek olan varsa forumda dikkat etmeli..

X