Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama onceden de kullanilmis ilac ismiİlaç ismi vermek yasak diye biliyorum.
Benim adetken kanamam zaten cok oluyor eger cogaltiyorsa kullanmak istemiyorum adetken :/Hamileyken kullandim tabi hamile oldugum icin adet durumim yoktu ama oyle fazla bi yan etkisi olsa hamileyken verilmezdi diye tahmin ediyorum
Kullandin mi peki bu ilaciIlgisi yok. Ne geciktirici ne miktar artirici ozelligi var.
TeşekkürlerEvet. Gebeyken ve dogum sonrasi epeyce.
Evet :) teşekkürler peki demirde artis yaptı mi faydasi olduysa ne kadar sürede olduBahsettiğin Demir ilaciysa ben genc kiZken kullanmıştım gecikme Yada adet şiddeti artırma olmamosti
Ben de 1 kullanıyorum gunde 2 kez kullandigimda cok ağır geldiDemir ilacı kullandım bir ay boyunca lekelenme şeklinde regl oldum.
Doktorum bunun yan etki olduğunu söyledi, ben de bıraktım; pişman oldum çünkü bu yan etki dışında çok olumlu etkisini görmüştüm.
Saç dökülmemi azalttı mesela.
Sonra tekrar başladım, şu an günde 1 tane alıyorum 2 yerine, yan etkisini görmedim.
Peki su an adette sorun var miDemir ilacı kullandım bir ay boyunca lekelenme şeklinde regl oldum.
Doktorum bunun yan etki olduğunu söyledi, ben de bıraktım; pişman oldum çünkü bu yan etki dışında çok olumlu etkisini görmüştüm.
Sonra tekrar başladım, şu an günde 1 tane alıyorum 2 yerine, yan etkisini görmedim.
Ben yıllarca uğraştık kansizliklaEvet :) teşekkürler peki demirde artis yaptı mi faydasi olduysa ne kadar sürede oldu
Evet simdiden 2 kilo aldim ben :/ demir depon bosalmis 5.6kutu kullanip tekrar tahlil dedi bilmiyorum uzun sürecek galibaBen yıllarca uğraştık kansizlikla
hem ilaçlarda hem pekmezledutla şunları bunla. Ama kansizligumi geçiren tek ilac buydu ne kadar sure kullandım hatırlamıyorum ama iştah açıcı bi ilac
yokPeki su an adette sorun var mi
Benim adetim gecikeli 8gun oldu ve haptan olduğunu düşünüyorum doktora gitmeli miyimDemir ilacı kullandım bir ay boyunca lekelenme şeklinde regl oldum.
Benim adetim gecikeli 8gun oldu ve haptan olduğunu düşünüyorum doktora gitmeli miyim