- 29 Mart 2023
- 37
- 26
- 31
- Konu Sahibi kubrakroglu38
Merhabalar ferritin düşüklüğü yaşıyorum (4) düşmüş istahsizlik halsizlik yorgunluk nefes darlığı yaşıyorum sizlerde ne etkiler var ilaçtan başka neler yapıyorsunuz yükseltmek için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var sizin belirtiler hapla çok etki etmiyor sanki bende mi iğne istesem acabaBen de yoğun baş dönmesi ve ,çabuk yorulma ,saç dökülmesi, aritmi yapıyordu. D vitamini eksikliğinden de yüzümde kahverengi lekeler oluşmuştu.Ilac ile istenilen düzeylere çıkmadığından, hem Ferritin hem B12 iğnesi oldum 3 ay düzenli olarak,haftada bir.D vitamini kapsülü içtim bir de.3 ay sonra istenilen düzeylere ulaşmıştı ,şikayetler geçiyor böylelikle.Simdi yine olcturmem lazım, çünkü istenilen düzeyler öyle durdugu yerde kalmayabilir,takip önemli ama korkudan ölçtüremedim daha 1 seneyi geçti
Ben 3 ay düzenli olarak hap kullandım, B12 bi tık yükselmişti ama ferritin hiç yukselmemisti, dolayısıyla doktor iğne yazmak zorunda kaldı.Bu arada ben özelden gitmiştim iç hastalıkları doktoruna, devlette iğne yazmamislardi, yazamıyoruz demişlerdi bana,gecmis olsunBende de var sizin belirtiler hapla çok etki etmiyor sanki bende mi iğne istesem acaba
Teşekkür ederim . Size de geçmiş olsunBen 3 ay düzenli olarak hap kullandım, B12 bi tık yükselmişti ama ferritin hiç yukselmemisti, dolayısıyla doktor iğne yazmak zorunda kaldı.Bu arada ben özelden gitmiştim iç hastalıkları doktoruna, devlette iğne yazmamislardi, yazamıyoruz demişlerdi bana,gecmis olsun
Size de geçmiş olsun doğal olarak yükseltir inşallahBenim şu anki değerim 12,25 yaklaşık 6 ay kadar ilaç kullandım. Sadece 1 birim artmış. İlaç bağırsak floramı bozdu. Geçmeyen şişkinlik yaptı. Artık ilaç yerine doğal yollardan yükseltmeye çalışacağım.
Belirti olarak yorgunluk, uyku hali, baş dönmesi, soluk renkte cilt.
Geçmiş olsun.
Merhaba canım bende de mide bulantısı iştahsızlık kilo kaybı unutkanlık uykusuzluk halsizlik keyifsizlik ve diğer belirtiler var. Dr kontrolün de ilaç kullanıyorum. ferritin 11,4 dü folik asit eksiği de vardı çok az. Pekmez tüketiyorum ve Siyah üzüm şimdilik. 2 ay sonra dr kontrolüm var.Merhabalar ferritin düşüklüğü yaşıyorum (4) düşmüş istahsizlik halsizlik yorgunluk nefes darlığı yaşıyorum sizlerde ne etkiler var ilaçtan başka neler yapıyorsunuz yükseltmek için
İğne olmayı önerdi mi peki doktor? O da 2 ay gibi her hafta 1 doz kan iğnesi bir doz b12 iğnesi olarak yaptiriyorsunuz. Yan etkisi yok sadece hafif morluk olabiliyor kalçada.Iyi de yükseltiyor değerleri.Bıkac ay önce 3 tü
Yogun unutkanlık,yogun sac dokulmesı
Halsızlık ,uykumu alamama hersey var
Ama benım 20 senedır boyle düzelmıyor
Ilac verıyorlar 2 ay kullanıyorum bır bırım artıyor
Mıdeme filan ıyı gelmıyor bırakıyorum
Gecen yıne kan verdım
D vıtamını ve folık asıtte cok düşüktü
Sımdı onlar ıcınde ılac verdıler bakalım kac gun kullanıcam.
Serumu bana önerdiler
Saglık ocagı doktoruma soyledıgımde ani ölüm şok filan sacmaladı
Bende oanık atak be anksıyete var dahada yaptırmam zaten
Ama hangı doktora gıtsem sen tam o ılaclık hastası dıyor .. belkı yaptırsam düzelirdim
Kontrole gitmemiz lazım ilaç kullandıktan sonra ama düzeldik diye gitmiyoruz sonra değerlerimiz paaat yine düşmüş oluyor. Serum biraz tehlikeli hastane de yatış işlemi oluyor alerjik reaksiyon gösterir ya da başka bir şey. İğnesini kullanmak daha mantıklı kalça morarır acır ama geçer sonra. Ama ne ilginçtir ki çok düşük olunca bana iğne de vermedilerBıkac ay önce 3 tü
Yogun unutkanlık,yogun sac dokulmesı
Halsızlık ,uykumu alamama hersey var
Ama benım 20 senedır boyle düzelmıyor
Ilac verıyorlar 2 ay kullanıyorum bır bırım artıyor
Mıdeme filan ıyı gelmıyor bırakıyorum
Gecen yıne kan verdım
D vıtamını ve folık asıtte cok düşüktü
Sımdı onlar ıcınde ılac verdıler bakalım kac gun kullanıcam.
Serumu bana önerdiler
Saglık ocagı doktoruma soyledıgımde ani ölüm şok filan sacmaladı
Bende oanık atak be anksıyete var dahada yaptırmam zaten
Ama hangı doktora gıtsem sen tam o ılaclık hastası dıyor .. belkı yaptırsam düzelirdim
çıktı. Doğal yollarla yuseltmeyi düşünüyorum. Ne gibi besinler almamız gerekiyor?Kontrole gitmemiz lazım ilaç kullandıktan sonra ama düzeldik diye gitmiyoruz sonra değerlerimiz paaat yine düşmüş oluyor. Serum biraz tehlikeli hastane de yatış işlemi oluyor alerjik reaksiyon gösterir ya da başka bir şey. İğnesini kullanmak daha mantıklı kalça morarır acır ama geçer sonra. Ama ne ilginçtir ki çok düşük olunca bana iğne de vermediler
Pekmez günde iki ya da bir defa.Benim sınırdan bir tık düşük. Normal sinir 15-200 arası ama benim 14
çıktı. Doğal yollarla yuseltmeyi düşünüyorum. Ne gibi besinler almamız gerekiyor?
Benimde düşük halsizlik uyku hali yorgunluk saç dökülmesi hepsini yaşıyorum şu an bi an önce sonuçları gösterip ilaç tedavisine başlamam lazımMerhabalar ferritin düşüklüğü yaşıyorum (4) düşmüş istahsizlik halsizlik yorgunluk nefes darlığı yaşıyorum sizlerde ne etkiler var ilaçtan başka neler yapıyorsunuz yükseltmek için
Yükseldi miBenim şu anki değerim 12,25 yaklaşık 6 ay kadar ilaç kullandım. Sadece 1 birim artmış. İlaç bağırsak floramı bozdu. Geçmeyen şişkinlik yaptı. Artık ilaç yerine doğal yollardan yükseltmeye çalışacağım.
Belirti olarak yorgunluk, uyku hali, baş dönmesi, soluk renkte cilt.
Geçmiş olsun.