• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ferittin

esin_1

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
13
2
8
34
İçel Mersin
kızlar ferittin im 1 ın altına düştü. anlayacağınız demır depolarım boş..:( aynı problemı yaşamış olan var mı? neler yaptınz?.nasıl bır tedavi uygulanız?

ben yıllardır kansızlık, demir eksikliği çekiyorum. bir çok ilaç kullandım pek bi fayda sağlamadı aksine benim demir ve metale alerjim olduğu için ters tepti kullanmam yasaklandı. ama amwayın chewable ironu kullandıktan sonra normalleştim. yüzüme renk geldi üşümelerim uyku problemlerim düzeldi. tavsiye ederim canım

Son düzenleme:
tesekkr edıyorum cevabın ıcın. senınkı daha zormuş.:( ama sukur duzelmissın. darısı bana artık. doktorum bı ılac verdı ama işe yarayacak mı bekliyorum. sıkıldım artık demır ılacı kulanmaktan

bendede demir eksikliği var.bir gün iyiysem öteki gün halsizlik baş dönmesi aniden yüzüme ateş basması gibi şikayetlerim var.doktor 1 tane portakalı sık içine 2 tatlı kaşığı pekmez karıştır iç dedi.demir için çok faydası varmış istersen netten araştır.bende yapıyorum inşallah zamanla faydasını görürüm.

bendede demir eksikliği var.bir gün iyiysem öteki gün halsizlik baş dönmesi aniden yüzüme ateş basması gibi şikayetlerim var.doktor 1 tane portakalı sık içine 2 tatlı kaşığı pekmez karıştır iç dedi.demir için çok faydası varmış istersen netten araştır.bende yapıyorum inşallah zamanla faydasını görürüm.
bu da olabilirmiş benimde ferritin 6 çıktı demir ilacı verdi sabahları içiyorum bakalım ama öncesinde ve sonrasında ca almamak gerekmş 3 saat falan.. çayı çok severim onu özlüyorum

Yaklaşık 5 aydir demir sorunu ile mücadele veriyorum bu surecte ogrendigim tek ilac sonrasi mutlak c vitamini alacaksiniz ve demir ilaci aldiginizda 2 saat cay kahve ve süt ürünleri kullanmiyacaksi iz uzun ve zorlu bir tedavi demir tedavisi bikmadan yilmadan devam ederseniz 3 aya toparlarsiniz ayrica gıda olarakta buyuk bas ciger dalak demir deposu tukete biliyorsaniz cok destek olur birde yumurtanin sarisinda güzel demir bulunuyor tuketin alerjiniz yoksa baklagillerden de maş fasulyeside demir yönünden zengin bir gida onuda tuketin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu da olabilirmiş benimde ferritin 6 çıktı demir ilacı verdi sabahları içiyorum bakalım ama öncesinde ve sonrasında ca almamak gerekmş 3 saat falan.. çayı çok severim onu özlüyorum

aynen bende çay konusunda çok zorlanıyorum.bide süt ürünleride almamak lazım ilaçtan sonra.peynir,süt,yoğurt delisiyim :27:

aynen bende çay konusunda çok zorlanıyorum.bide süt ürünleride almamak lazım ilaçtan sonra.peynir,süt,yoğurt delisiyim :27:

ben pek düşkün değilim onlara ama emek gerek aslında..doktor 3 er saat ara ver dedi ama yemek ye 3 saat bekle çay kahve iç yine 3 saat bekle
oda zor

Benim 1,2ye düşmüştü. Demirim de bayağı düşük diye ilaç seruma eklenip de verildi. Sonra günde iki defa aç karnına ferro sanol kullandım. Aklıma geldikçe ilacı bir kaç damla da olsa limonla suyuyla aldım. Gayet güzel yükseldi ama demiri eksikliğine neden olan sorun çözülmediğinden gene düşüyor. Takviyeye gerek yok ilaç aldıktan sonra. İlaç tedavisi bittikten sonra takviyelerle devam edebilirsiniz.

benimde 2.0 dı..hala ferifer die bi ilaç kullanıyorum.9 ay oldu..3 kutum daha var işe yaıyormu bilmiyorum ama keçiboynuzu pekmezi işe yarıyor diyolar ben içemiyorumm

Back