• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama ferhundenin saç rengi

ne patlıcan moru arkadaşım bnce o aşk alevinin bi koyusu var kızıl büyü galiba o.

kadife kahveyle kor ateş kızılı karışımı...arkadaşlar tam bu renk çünkü ben çok boyadım...ve mükemmel bir renk oluyor..ben keşfettim

Bende o rengi KIZIL BÜYÜYLE yakalamışdım saç kesimimde aynı o şekildii güseldi =))

kızıl büyü asla değil....deneyimli biri olarak söylüyorum...kızıl büyü çok farklı bir ton...daha keskin ton bu..kadife kahve ve kor ateş kızılı kesinlikle

Dur ben resim koyayımm bana herkez ferhunda olmussun dıodu ama kesımımde aynıydı ondandır belkı.Gercı yolda tanımadıgım ınsanların sordugu bıle oluyodu.Ben dızının ılk bolumlerındekı kızıldan bahsedıorum bu aradaa ?? sen hanqını ıstıyosun ?? Bide benımkı normalde kahverenqı

ya bu kadının rengınden zıyade kesımı benı bıtırıyor 4 farklı kuafore denettım ııııı malesef yapamadılar nette cok arastırdım kuaforunu bulamadım bılen varmı acep

Canım valla ben kuaföre yukarları kısa aşşası uzun olcak dedim öle bi model yabdıkı ben bıle sasırdım kaldım .Resim bulursam koyucam =)

loreal preference istanbul viyole 4.26 ya da loreal majirel 4.26 kesinlikle bu renk arkadaşlar.
ben geçen sene bu zamanlar boyamıştım bu renge. bayaa bir araştırmıştım ve gerçekten aynı renk tutmuştu saç renginiz çok koyu olmadıktan sonra tam tutuyor.
kızıl büyü de benziyor ama yansıması farklı

sevgili rüyanaz ben iki sene o rengi kullandım sacımda ve bayağı memnundum..kolestonun kızıl büyüsü ve aşk alevini karıstır kesinlikle memnun kalırsınalkisalkisalkis

ben de ferhundenin koyu kızıllarından birini yapacağım. keşke herkes kastettiği rengin fotoğrafını koysa çünkü hep aynı rengi kullanmadı biliyorsunuzdur. :)
ben koleston perfect menekşe morunu( daha ferhunde yokken :)) denemiştim çok hoş olmuştu ilk yaptığımda. çok denedim menekşe morunu. şimdi saçım ceylan kahvesi ama akmış hali. koyu kızıl ama içinde mor değil de kahverengi barındıran bir renk istiyorum. ferhundenin renklerinden bir tane seçeceğim.

ferhundenin rengini bn de patlıcan moru sanıyodm yanlz o kdr enteresan bi renkki güneşte kızıl duruyo gölgede fln sanki koyu bi kahveymiş gbi kızıla tapan biri olarak bayıldm..

Back