Yatak Odası Dekorasyonu Ferforje karyola?!?

zencefilligazoz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
14
1
Kizlar goruntu olarak cook hosuma giden ferforjeden karyolalar var, sanki baska hic bi mobilya begenmicekmisim gibi,.
Ama kullanimi nasil olur bilemiyorum:KK43: yatakta donerken bile sallanip ses cikaracaksa vazgecicem ama..
Kullanmis veya kullaniyor olanlar var mi?
Mesela su cok tatli:)
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396385173.873955.jpg

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bende bunlara bayılıyordum ama ev ufak olduğu için bazalı aldım. Yer sorunu yoksa buna benzeyen ahşap country tarzı tercih edin, bunların ses sorununu duydum kullananlardan.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeni gördüm konuyu biraz geç olacak ama sonradan görecek olanların işine yarayabilir.Ben ferforje modellerine hayranlık duyuyordum yaptırdım dediğiniz gibi ses olayıda olmuyor ve çok sağlam yapıları var.Hatta size ferforje karyola modellerinin websitesini atayım inceleyin kızlar.Hatta bir kaç tane bırakayım da işinizi görsün :110:

• ferforje karyola modelleri
  • ferforje yatak başlıkları şeklinde bakabilirsiniz.Benimde en beğendiğim ferforje karyolanın resmini iliştiriyorum burayada bunu alamamıştım bir bakın isterseniz Eki Görüntüle 1960555

Son düzenleyen: Moderatör:
Ferforje yatak ben de düşünüyorum. Ama tam karar veremedim sayfasındaki modellerden hangisini önerirsiniz kızlar? :super::KK73:

Son düzenleyen: Moderatör:
X