Ferah Bebek 13 kişiye hayat verdi!..

Caddy

Guru
Pro Üye
28 Mart 2012
8.170
2.001
448
Kocaeli
Lösemili Ferah Bebek için Türkiye seferber oldu. Düne kadar 105 bin kişi kan verdi. Minik Ferah’a uygun donör bulunamadı; ama sırada bekleyen 13 kişiye hayat verdi.

Bugün'den Nesrullah Sonay'ın haberine göre İstanbul’da yaşayan 18 aylık Ferah bebek (Üner) bünyesinin kaldıramayacağı büyüklükte bir hastalığa yakalandı. Ferah’a konulan tanı “Akut Miyeloid Lösemi (AML M5).” Löseminin kötü bir cinsi olan bu kanser türü için ilik nakli yapılması gerekiyor. Ferah için İstanbul ayağa kalktı, uygun ilik için seferberlik başlatıldı.

İlçede Kızılay ve TÜRKÖK çalışma başlattı. Ayrıca sosyal medyada “Ferah Bebek İçin Donör…Bir Umutta Sen Ol” başlığıyla başlatılan kampanya her kesimden destek gördü. Ünlülerden siyasilere, askerlere, kamu çalışanlarına, sağlık çalışanlarından öğrencilere herkes, kan vermek için akın etti.

Sosyal medyadaki insanlardan “Ben de kan verebilirim” mesajları yağdırdı. Düne kadar toplam 105 bin kişi kan verdi. Buna rağmen minik Ferah’a uygun döner bulunamadı.

Ancak verilen kanla arasında ilik nakli için sırada bekleyen 13 kişiye hayat verdi. Şimdi sıra Ferah bebeğe geldi.

kaynak: Bugün

çok tatlı masum bir melek inşallah tez vakitte şifa bulur

Canm bnm ne guzel bir bebeksin ins buyudqnde kaderin de senn gbi guzel olur simdiden sayesnde 13kisi hayat bulms buydqnde de insanlara boyle uardmci ol kuzum Allahm ailenin de minik melegnde yardmcsi olsun en kisa zamnda bulunur ins tum hastalara acil sifalar rabbim

Boyke baslik mi okur mu ya. Öldü sandim

Allah Ferah bebeğe ve hasta olan tüm bebeklere çocuklara şifa versin inşallah.
Yüce Mevla'm anne babaları evlat acısıyla sınamasın
İnşallah bu güzel melek için uygun donör bulunur.

kızılayın kan merkezlerıne gıtmenız gerekıyor. gıttıgınızde gönullu ilik dönoru olmak istiyorum dediğinizde bir form doldurup kan alıyorlar işlem bu kadar. zaten kan sayımlarınız kan bankasına işlenmiş oldugundan tum dunyada sızın degerlerınıze uygun bekleyen nakıl oldugunda sıze donus yapıyorlar.

Şimdi haberini izledim ne güzel itiyor ayağıyla dolabın kapısını,rabbim şifasında versin inş,ben sarılık geçirdim veremezsin dediler acaba doğrumu bilen varmı?

Rabbim Ferah bebeğe ve hasta olan tüm insanlara acil şifalar versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…