• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fenomom mu Endovita mı?

Umudayolculuk35

Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2023
426
199
23
30
Kızlar merhabalarr yine ben :) Tek yumurtalığımda 3.6 cm çikolata kistim var daha önce de söylemiştim. Folik asit ve demir takviyesi alıyorum. Hormon vs testi yaptırmadım sonraki ay yaptırıcam ama takviye kullanmak istiyorum. İçerik olarak fenomom mu yoksa endovita mı iyi olur sizce?

Kızlar merhabalarr yine ben :) Tek yumurtalığımda 3.6 cm çikolata kistim var daha önce de söylemiştim. Folik asit ve demir takviyesi alıyorum. Hormon vs testi yaptırmadım sonraki ay yaptırıcam ama takviye kullanmak istiyorum. İçerik olarak fenomom mu yoksa endovita mı iyi olur sizce?
Regenesis Max. Bunu buradaki bir arkadaş önermişti. Doktoruma da danıştım. Mükemmel bir takviye, kullanabilirsin dedi. İçeriğine bir göz atın isterseniz.

Çok teşekkür ederim mutlaka bakacağım. Sizde herhangi bir sorun var mı acaba faydasını gördünüz mü 😌
Rica ederim:) İçinde birçok vitamin ve takviye var. Folik asit de içeriyor. Yani degerlerime baktirmadim ama doktorum çok iyi olduğunu bundan sonra bununla devam etmemi söyledi.

Back
X