Fenomen evlilik programına polis baskını! Ceyda yapımcıdan dayak mı yedi?

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Fenomen evlilik programına polis baskını!
Kısmetse Olur evinde Ceyda Kırıcı konusunda flaş bir gelişme yaşandı. Yapım ekibi henüz açıklama yapmazken Ceyda Kırıcı'nın evden kovulduğu ortaya çıktı.
Yazdır

Haberin diğer fotoğrafları için tıklayın

Ceyda Kırıcı kavga ettiği Kısmetse Olur yapım sorumlusu Yasemin tarafından dövüldüğünü öne sürmüştü. Ses kaydı bu iddianın gerçek olmadığını ortaya koyunca yeni gelişmeler yaşandı.

CEYDA KIRICI DİSKALİFİYE EDİLDİ
Kısmetse Olur evindeki son çekimde yapım sorumlusu Yasemin ve Ceyda arasında çıkan tartışma sonucu olay büyüdü. Bu tartışmanın sonucunda da Ceyda Kırıcı evden kovuldu. Kısmetse Olur yapımcıları bunu diskalifiye olarak duyuracak.

İŞTE O ŞOK GÖRÜNTÜLER

fft16_mf7242612.Jpeg

POLİS KISMETSE OLUR EVİNDE
Ceyda Kırıcı ile Yasemin arasındaki kavga o kadar büyük oldu ki bu kez işin içine polis de girdi. Kavga üzerine Kısmetse Olur çekimlerinin olduğu eve gelen polis tarafların şikayetini kayda aldı.

OLAY SES KAYDI

CEYDA KIRICI INSTAGRAMDA YAZDI
Ceyda Kırıcı Kısmetse Olur'dan atılmasıyla ilgili olarak Instagramdaki hesabından 'Allah büyüktür' diye yazdı. Ceyda Kırıcı dayak olayına değinmeden şunları söyledi;
"Bu dünya ne kadar sahteymiş. Elbet bir gün iyi niyetli ve güzel kalpli insanlarda olacak. O günler uzak değil Allah büyüktür.'
http://www.milliyet.com.tr/fenomen-evlilik-programina-polis-magazin-2267919/

Son düzenleme:
7Zaten onlarin hepsi parayla orda ve asklari sahte yani sacma sapan seyler ayrica kimin elencegini onceden ogrenioruz kimin hangi olaya karistigida cikio sonra ort bas etmeye calisiolar kanalda sacma yani onceden sirf kavgalarini izlerdkm vakit gecsin diye simdi denk hgeldigi yerde kanali degistiriorum :)

Ya kurtarın bizi bu programlardan yeminle belgeseli tercih ederim(özellikle tarih)
ya televizyonum normal uyduya bağlı
belgesel ve film falan hak getire oldu
kanallar ya saçma senaryolu diziye gidiyor ya birbirini yemeli programlara eskiden bir parliment sinema gecesi olayı olurdu şimdi oda yok
hatta eskiden belgesel yayınlatırlardı ceza olarak o bile kalmadı
onun yerine para cezası yağdırıyorlar

Yazık bu gençlere ..

Yapımcıların kuklası olup maymuna dönüyorlar ekran karşısında .

Keşke izlemese kimse ...

Bu gençlerde gereksiz programlara katılıp medyatik olup lüks içinde yaşamayı hedeflemek yerine dişlerini tırnaklarına takıp alınteri akıtarak ayakları yer basan işler bulsunlar, yapımcılar zorla almıyor hiçbirini, asıl gençler kuyruk oluyor yapım şirketleri önünde, şartlar baştan belli, bu kızlar delikanlılar istemese hiçbir Allah'ın kulu onları istediği gibi yönlendiremez, bu gençler tiyatro, sinema sanatçısı gibi senelerce çabalayarak bir yerlere gelmiyor, tek bir programla biraz kavga, biraz gözyaşı ve triplerle medyatik oluyorlar.

Ne mutlu bana ki izlemeyen tayfasındanım, sokakta görsem tanımayacağım çok şükür:KK14:

ya televizyonum normal uyduya bağlı
belgesel ve film falan hak getire oldu
kanallar ya saçma senaryolu diziye gidiyor ya birbirini yemeli programlara eskiden bir parliment sinema gecesi olayı olurdu şimdi oda yok
hatta eskiden belgesel yayınlatırlardı ceza olarak o bile kalmadı
onun yerine para cezası yağdırıyorlar
işte insanların zamanınıda yok yere eritiyolar böyle gerçi değerlendirmek isteyen her türlü değerlendirir orası ayrıda

Bu gençlerde gereksiz programlara katılıp medyatik olup lüks içinde yaşamayı hedeflemek yerine dişlerini tırnaklarına takıp alınteri akıtarak ayakları yer basan işler bulsunlar, yapımcılar zorla almıyor hiçbirini, asıl gençler kuyruk oluyor yapım şirketleri önünde, şartlar baştan belli, bu kızlar delikanlılar istemese hiçbir Allah'ın kulu onları istediği gibi yönlendiremez, bu gençler tiyatro, sinema sanatçısı gibi senelerce çabalayarak bir yerlere gelmiyor, tek bir programla biraz kavga, biraz gözyaşı ve triplerle medyatik oluyorlar.

Ne mutlu bana ki izlemeyen tayfasındanım, sokakta görsem tanımayacağım çok şükür:KK14:

Kolay para , kolay şöhret ,kolay dibe vuruş.
Evet bu gençlere yazık .
Akılları yok mu kanmasınlar ... eyvallah .
Ama yine de medya denen düzenin bu saftirikleri maymun ettiği aptal programlar gerçeğini değiştirmez mune .
Şöyle düşün uyuşturucu mafyası , kadın ticareti ... ve bu tuzağa düşen gençler . Onlarda akıllarını kullansalardı bağımlı olmasalardı mesela diyor muyuz ? Ben demiyorum .
Büyük ve kirli güçlerin elinde oyuncak oluyor bu aklı evveller .
Ben yineliyorum , üzülüyorum onlar adına .

Misafirliğe gittiğim evlerden sadece bir tanesin de bu programın açık olduğunu gördüm , evin 13 yaşındaki ergen kızı izliyordu.

Kolay para , kolay şöhret ,kolay dibe vuruş.
Evet bu gençlere yazık .
Akılları yok mu kanmasınlar ... eyvallah .
Ama yine de medya denen düzenin bu saftirikleri maymun ettiği aptal programlar gerçeğini değiştirmez mune .
Şöyle düşün uyuşturucu mafyası , kadın ticareti ... ve bu tuzağa düşen gençler . Onlarda akıllarını kullansalardı bağımlı olmasalardı mesela diyor muyuz ? Ben demiyorum .
Büyük ve kirli güçlerin elinde oyuncak oluyor bu aklı evveller .
Ben yineliyorum , üzülüyorum onlar adına .

Medya, peşinde koşanlara hayır demez, ki bu gereksiz TV programlarını asla tasvip etmediğimi, izlemediğimi, izlenilmemesi gerektiğini defalarca yazdım.

Uyuşturucu ve kadın ticareti başka birşey Aus, bir genç veya küçük bir çocuk uyuşturucuyu ağrı kesici ilaç, şekerleme sanıp kullanabilir, içeriğini bilmeme olasılığı vardır, çünkü bağımlı yapmak istenilen çocukların büyük bir kısmına direkt uyuşturucu denerek satılmıyor bu pis şeyler, üzerindeki paketi albenili şekerleme satışı gibi yapıyor ilk ve ortaokul çevresindeki tacirler, bu sebeple okullarda Veli'ler uyarılır her daim, çocuğunuza dışarıdan şeker vb şeyler almamasını tembihleyin, şekerleme diye satılanların içinde uyuşturucu var maalesef diye.

Lise çağındaki gençlere de ağrı kesici, üzerindeki sınav baskısını hafifleten sakinleştirici, halsizliği yorgunluğu gideren vitamin kandırmacası yapılıyor ne yazık ki, genç kızları fuhuşa zorlayanlarda kandırarak yaptırıyorlar, bilerek fuhuş yapan azdır, çoğu ya onu sevdiğini sanan adamın oyununa gelir, ya yardım edeceğini zannettiği birine kanar.

Medyada durum böyle değil, şartları biliyorlar hepsi, bu tip programlarda birçok skandalı okuyoruz, kimi ajanslardan alınmış oyuncu çıkıyor, kimi yapım şirketiyle raiting için danışıklı dövüş yapıyor.

Bu programdakiler için mi haber yapılmıştı hepsi popüleritesine göre para alıyormuş programdan.
Haber belki de doğru dahi değil, belki raiting için kurgulanmış bir senaryo, yazık ama bu gençler bilerek oradalar, ciciş kardeşleri biliyorsun değil mi? Onlar da bir yarışmaya katılarak bugünlere geldiler, onlar medyayı medya onları kullanıyor, bugün hala adlarından söz ettiriyorlarsa kendileri istedikleri için oluyor, hiçbir medya etraflarında olmazsa kendileri bir olay çıkarıp videosunu çekip medyaya servis ediyorlar.

İzlemiyorum hele bitanesi var şeytan bakışlı bazen görüyorum fotolarını aman Allahım insanlar nasıl katlanıyor ona :KK53:

Medya, peşinde koşanlara hayır demez, ki bu gereksiz TV programlarını asla tasvip etmediğimi, izlemediğimi, izlenilmemesi gerektiğini defalarca yazdım.

Uyuşturucu ve kadın ticareti başka birşey Aus, bir genç veya küçük bir çocuk uyuşturucuyu ağrı kesici ilaç, şekerleme sanıp kullanabilir, içeriğini bilmeme olasılığı vardır, çünkü bağımlı yapmak istenilen çocukların büyük bir kısmına direkt uyuşturucu denerek satılmıyor bu pis şeyler, üzerindeki paketi albenili şekerleme satışı gibi yapıyor ilk ve ortaokul çevresindeki tacirler, bu sebeple okullarda Veli'ler uyarılır her daim, çocuğunuza dışarıdan şeker vb şeyler almamasını tembihleyin, şekerleme diye satılanların içinde uyuşturucu var maalesef diye.

Lise çağındaki gençlere de ağrı kesici, üzerindeki sınav baskısını hafifleten sakinleştirici, halsizliği yorgunluğu gideren vitamin kandırmacası yapılıyor ne yazık ki, genç kızları fuhuşa zorlayanlarda kandırarak yaptırıyorlar, bilerek fuhuş yapan azdır, çoğu ya onu sevdiğini sanan adamın oyununa gelir, ya yardım edeceğini zannettiği birine kanar.

Medyada durum böyle değil, şartları biliyorlar hepsi, bu tip programlarda birçok skandalı okuyoruz, kimi ajanslardan alınmış oyuncu çıkıyor, kimi yapım şirketiyle raiting için danışıklı dövüş yapıyor.

Bu programdakiler için mi haber yapılmıştı hepsi popüleritesine göre para alıyormuş programdan.
Haber belki de doğru dahi değil, belki raiting için kurgulanmış bir senaryo, yazık ama bu gençler bilerek oradalar, ciciş kardeşleri biliyorsun değil mi? Onlar da bir yarışmaya katılarak bugünlere geldiler, onlar medyayı medya onları kullanıyor, bugün hala adlarından söz ettiriyorlarsa kendileri istedikleri için oluyor, hiçbir medya etraflarında olmazsa kendileri bir olay çıkarıp videosunu çekip medyaya servis ediyorlar.

Muhtemelen kurgudur . Bu hanım kızımız da diskalifiye ve dayak senaryosu ile diğerlerinden daha çok para almışta olabilir.
Neyse munecim , şekerleme örneği vermişsin ya uyuşturucu için ; işte bu anlık şöhret , tanınma , takipçi arttırma , fanları olma(!) , para.... da bu gençlere koskocamaaan bir şekerleme .
Ha kanmasınlar. Kanmayan gençlerimiz de var .
Ama yine de ben ilk önce şekerlemeyi üreten kapitalist patrona kızıyorum . Sonra bu saftalozlara .

arkadaşlar bunların aylık 5 bin aldığı söyleniyor, başka hangi işte o parayı alacaklar, çocuğunun mesleği yok sanırım, kasta yazılıp iş bekliyorlar işte

Son düzenleme:
arkadaşlar bunların aylık 5 bin aldığı söyleniyor, başka hangi işte o parayı alacakları, çocuğunun mesleği yok sanırım, kasta yazılıp iş bekliyorlar işte

Vay anasını ... Aylık 5000. İyi para.

Kocamaaan bi şeker Mune Mune :confused:

Bende mi bi kasta yazılsam ne ; evlilik prog. larına bilir kişi teyzesi olarak :rolleyes:

X