Çocuk Hastalıkları Fenilketonüri, Pku, Fenilalanin Yüksekliği

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

İnşallah biz de kurtuluruz hipotiroididen. Neden serum verdiler peki? Bu yazdığım şey hipotiroidi gibi bişey değil ama malesef

İnşallah biz de kurtuluruz hipotiroididen. Neden serum verdiler peki? Bu yazdığım şey hipotiroidi gibi bişey değil ama malesef
serumu ilerliyen zmanada veriyolar sizede yapacaklar ilacı kesip kesmede terettüt yaşıyolar serumun içine ilaç koyuyolar akşama kadar her saat başı kan alıyolar istedikleri sonuç olmayınca ilaca devam kararı veriliyor bizimki üç yaşında kesilecekti ilaç olmadı 4 yaşında değerler ilaç kullanmadan normale anca döndü oda işte yüklemelrde anlaşılıyor.

Oy oy oyy ilk defa duyuyorum. İyileşsin de yeterki. Peki şimdi kontrol ne kadar aralıklarla?

Rica ederim canim. Deniz hanim bu konuda en cok guvenicegin insanlardan biridir her bakimdan seni hem bilgilendirir hem de yonlendirir. Gecmis olsun gelismeleri yaz lutfen

Oy oy oyy ilk defa duyuyorum. İyileşsin de yeterki. Peki şimdi kontrol ne kadar aralıklarla?
kontrol ilk bir yıl bi kaç defa yapıldı sonra dr artık gerek yok dedi.yıllar sonra 9 yaşlarında falan kan alırlarken birde hormon bakın demiştim öle bakmışlardı çok şükür normal çıkmıştı.siz naptınız götürdünüzmü dr ye son durum nedir.

Henüz gitmedik doktora. İnşallah bizi de kurtarır Rabbim hipotiroididen. Peki bişey daha sorsam, TSH değeri ilaç kullanırken kaç çıkıyodu? Bizimki 2,5 civarında tutuluyor değer. En son 1,5 çıktı ilaca aynı dozda devam dediler.

valla canım ben sonuçlara bakardım hep yıldız işareti olurdu kenarında yani ya fazla ya düşük çıkardı ama dr hep derdiki siz ona bakmayın sonuç bizim istediğimiz gibi ilacı artırmaya gerek yok derdi ben hiç normal çıktığını görmedim ama dr hep normal derdi.bizim istediğimiz gibi derdi.

Şükürler olsun kurtulmuşsunuz. Bakalım bizimki ne olacak

Canım benim oğlumda da çıktı ilk topuk kanında 234 çıktı şuan bana iğne vuruyorlar ve 189 a düştü ilerleyen zaman da ne olcak yine yasak gıdaları yiyemicek mi

Merhaba konu cok eski ama bu konuyla ilgili kaynak bulamadım inşallah mesajımı görür tecrübenizi bana aktarırsınız benim kızıma hafif hiperfelanemi teşhisi kondu ayda bir topuk kanı verilcrk 2 yasına kadar dendi birinde 150 diğerinde normal çıktı en son aşıdan sonra verdik 190 cıktı siz bu süreci nasıl atlattınız ne yapmam gerekiyor her ay böyle topuk kanı aldırmak bizi cok yıpratıyor beslenmesini 6.ayda ek gıdayı nasıl yapıcaz uyku uyuyamıyorum üzüntüden

Bende bu hastalıkla tanıştım. İlk gün alınan kanda 157 çıktı değer. 8. Gün alınan değer 136 düşmüştü hiperfenilalaninemi tanısı kondu. Her ah takip edilecek dendi. Cerrahpaşa da kayıt altına alındık. Napacam bilmiyorum bu hastalık sonradan ilerler mi fenilketonuri mi şuan anlamadım ağlamaktan helak oldum. Bebeğimde kusma başladı dün. İnşallah geçicidir bu durumla alakası yoktur Allah yardımcımız olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…