- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.977
- 248
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
- #41
canım benim oğlumda hipotrodi vardı.topuk aknında çıkmadı bizimkisi 35 günlükken hafif ateş oldu götürdük bu teşhisi koydular.neden dedim topuk kanından çıkmamıştı.o dönemin en iyi gazide bir dr si vardı dediki ilk 15 gün bebekler anneden aldıkları hormonları kullanırmış o yüzden testler normal çıkmış dedi.çok şükür 4 yaşında bitti tedavimiz.
sana bişi söleyimmi bizde her ay kontrole giderdik biliyosun her ay düzenli tahlil 6 ayda birde yükleme serumla yapılıyor horman kan ver kan ver verdikçede bişiler çıkardı verdikçe başka şeyler Allahım yaa çok zor çocukların değerleri bazen çıkıp inebiliyomuş anladım çokta kurcalamamak lazımmış.seninki yükseldiği bir döneme geldi belkide canım.
İnşallah biz de kurtuluruz hipotiroididen. Neden serum verdiler peki? Bu yazdığım şey hipotiroidi gibi bişey değil ama malesef