- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.793
- 298
- Konu Sahibi mecnunun leylasi
-
Ben buna engel olamıyorum. Zaten bu yüzden daha çok üzülüyorum gelecegim den hiç umudum yok bu yasananlardan dolayi
Bu senin hakkın, izin istemeyeceksin. Kaç yaşındasın atladım galiba?Yok canım Ailem geri kafalı olduğundan buna izin vermediler
Evet bu cok doğru. Böyle bir ailede aklımı derse vermem mümkün değil.Benim bunu yazmamdaki amaç okuma iş arayıp çalışma demek değil ki, evlenip okuyan insan çok daha geçen burda okudum evlenince okuluna devam edip bitiren üye. Canlı örnek, ben. Kaldı ki böyle bi ev ortamında bi insan nasıl okusun aklı başında kalır mı orası da meçhul tabii. O kocasından yakınan insanların açtığı temalarınçokluğu, vakitlerimizi daha çok eşlerimizle geçirdiğimiz için daha çok bu konu göze battığından geliyor.
Senin iyi koca seçecek muhakeme kabiliyetin var demek. Ne kadar güzel. Evlen tabii ya. İnsanlar yıllarca evli kalsa bile eşini tanımazken, sen hayatın için doğru olan karara puslu gözlerle bakıyorken iyi kocaya nasıl karar vereceksin?Evet bu cok doğru. Böyle bir ailede aklımı derse vermem mümkün değil.
Valla ne ortamlarda okuyan insanlar var.Benim bunu yazmamdaki amaç okuma iş arayıp çalışma demek değil ki, evlenip okuyan insan çok daha geçen burda okudum evlenince okuluna devam edip bitiren üye. Canlı örnek, ben. Kaldı ki böyle bi ev ortamında bi insan nasıl okusun aklı başında kalır mı orası da meçhul tabii. O kocasından yakınan insanların açtığı temalarınçokluğu, vakitlerimizi daha çok eşlerimizle geçirdiğimiz için daha çok bu konu göze battığından geliyor.
Bu senin hakkın, izin
canım haklısın ama onunkide farklı bir bakış açısı. Iyi yönden bakmış olaya. Elbetteki eğitim Durumu önemli kendi ayaklarimiz üzerinde durabilmemiz içinValla ne ortamlarda okuyan insanlar var.
Sizin eşiniz sizi bağlar ama sizin şansınız varmış yine de bunu psikolojisi çok düzgün olmayan birine önermemelisiniz.
Ben evlenip okumaya çok pozitif bakmıyorum bu arada ögrenci yalnızca öğrenci olmalı bana kalırsa.Kocalar kaçmıyor herhalde önce okuyun sonra evlenin.Yoksa kaçıyor mu?
..
canım haklısın ama onunkide farklı bir bakış açısı. Iyi yönden bakmış olaya. Elbetteki eğitim Durumu önemli kendi ayaklarimiz üzerinde durabilmemiz için
..
Mesleğiniz nedir?Fazla optimist bir bakış o.
Meşhur bir laf vardır erkekler söyler. Ananın evinde de mi böyleydi? İşte "ananın babanın evinde okumadın ben mi okutacağım seni " diyen bir kocaya düşmeyeceğinizin garantisi yok. Evlenmeden önce "okumana izin vereceğim" deyip sonra 180 derece çark edecek bir koca olmayacağı ne malum?
Bir insan kendini kurtarmak adına bir ateşten diğer ateşe kendini atmamalı diyorum. Bu son mesajımdır.
Elbette ki kaçmıyor, fakat karşısında düzgün biri çıkarsa ay yok ben ögrenciyim suan evlenemem sen git bi 4 sene sonra gel demesi de cok sacma olur değil miValla ne ortamlarda okuyan insanlar var.
Sizin eşiniz sizi bağlar ama sizin şansınız varmış yine de bunu psikolojisi çok düzgün olmayan birine önermemelisiniz.
Ben evlenip okumaya çok pozitif bakmıyorum bu arada ögrenci yalnızca öğrenci olmalı bana kalırsa.Kocalar kaçmıyor herhalde önce okuyun sonra evlenin.Yoksa kaçıyor mu?
Yoo hiç de olmaz.Düzgün biri oldugunu nerden anladınız ayrıca alnında mı yazıyordu kocanızın?Kesin işi gücü yerinde kendi de iyi dediler sizde daha iyisini nerde bulucam deyip evlendiniz herhalde.Evlenmek amaçsa normal tabi.Elbette ki kaçmıyor, fakat karşısında düzgün biri çıkarsa ay yok ben ögrenciyim suan evlenemem sen git bi 4 sene sonra gel demesi de cok sacma olur değil mi
Sizinle, sizin yaptığınız gibi böyle küçümseyici bir tarzda münakaşaya girmeyeceğim. İyi eğlenceler!Yoo hiç de olmaz.Düzgün biri oldugunu nerden anladınız ayrıca alnında mı yazıyordu kocanızın?Kesin işi gücü yerinde kendi de iyi dediler sizde daha iyisini nerde bulucam deyip evlendiniz herhalde.Evlenmek amaçsa normal tabi.
Sevse beklerdi bu arada örnekleri çok var.Siz aman kaçırırım diye evlenmişsiniz herhalde,ilginç
taze bi olayiniz oldu sanirim. biraz fevri yazmissinm sakinles ortada anlattigin bariz bi olay olmadigi icin soluyorum onlar senin ailen. biraz daha ilimli bakMerhaba kızlar ailemin yaptıkları fena halde psikolojimi bozdu. Ne mi yaptılar. Kıskanç iki yüzlü ağzı bozuk ve erkek manyağı bi kizkardese sahibim. Ve ben onun bu davranışlarından dolayi ona karsi soğudum. Annem desen sorunlarının acısını bana hakaret ederek beddua ederek çıkarır. Baba desen annemin gazina gelerek demedigini bırakmaz. Diğer kardeşlerde keza aynı şekilde. . Inanin bıktım. Bazen durduk yere bu cektiklerimi düşününce ağlamama engel olamıyorum. Saçlarım da bu yaşta beyazlar çıktı. Gencligimi bırak cocuklugumu bile yasayamadim. Bazen fala sariyorum belki gelecegim düzelir umuduyla. Ama oda ne kadar doğru olabilir bilmiyorum . Keşke gerçekten bana bu konuda yardım edebilecek biri olsa. Bu hayatta umudum yok birşeylerin düzeleceğine inanmıyorum.
Merhaba kızlar ailemin yaptıkları fena halde psikolojimi bozdu. Ne mi yaptılar. Kıskanç iki yüzlü ağzı bozuk ve erkek manyağı bi kizkardese sahibim. Ve ben onun bu davranışlarından dolayi ona karsi soğudum. Annem desen sorunlarının acısını bana hakaret ederek beddua ederek çıkarır. Baba desen annemin gazina gelerek demedigini bırakmaz. Diğer kardeşlerde keza aynı şekilde. . Inanin bıktım. Bazen durduk yere bu cektiklerimi düşününce ağlamama engel olamıyorum. Saçlarım da bu yaşta beyazlar çıktı. Gencligimi bırak cocuklugumu bile yasayamadim. Bazen fala sariyorum belki gelecegim düzelir umuduyla. Ama oda ne kadar doğru olabilir bilmiyorum . Keşke gerçekten bana bu konuda yardım edebilecek biri olsa. Bu hayatta umudum yok birşeylerin düzeleceğine inanmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?