- 23 Kasım 2016
- 52
- 4
- 1
- Konu Sahibi mecnunun leylasi
-
Zararı ben değil onlar veriyo .Okumadıysanız okuyun. Çalışmıyorsanız çalışın. Sonra kendi hayatınızı kurun. Ailenizle ne yapacağınıza o zaman karar verirsiniz. Lütfen kendinize zarar vermek yerine psikolojik yardım alın.
Zararı ben değil onlar veriyo .
Seni anlayan ve deger veren birini bulup evlenince baba evine gitmek aklina bile gelmeyecek, sonra sasiracaksin kendine ben bunca yil bu evde nasil yaşamışım diye
Ben elestirmiyorum bundan dolayi onunla muhatap olmuyorum ailemde onun bu huylarini görmezden gelip sürekli hata sende imajı verdiler. Konuşmayi nca suçlu oluyorum. Ben kendimi çok hesaba çektim diyorum ya saçlarım beyazladi bunları düşünmekten.Okuyor musun çalışıyor musun?
Kızkardeşinin yaşam tarzını eleştirme hakkın yok diye düşünüyorum ama bak.Herkes kendi hayatını yaşamakta özgür.Sen kendi hayatına bak mümkün olduğunca az iletişim kur.
Ayrıca herkesin sorunu var anlattıklarına bakarsak.Annen kızkardeşlerin.Biraz aynayı kendine de çevir seninde hatalarin vardir belki de?
Iste o zor canim ya. Dusununuyorumda ailesinin deger vermedigi birini yabanci biri niye versin[/QUOTE]TE="vitaminsiiz, post: 49134421, member: 773355"]Seni anlayan ve deger veren birini bulup evlenince baba evine gitmek aklina bile gelmeyecek, sonra sasiracaksin kendine ben bunca yil bu evde nasil yaşamışım diye
Okuyor musun peki?Tek kurtuluş yolun okuyup bi meslek sahibi olup kendi yolunu çizmek çünküBen elestirmiyorum bundan dolayi onunla muhatap olmuyorum ailemde onun bu huylarini görmezden gelip sürekli hata sende imajı verdiler. Konuşmayi nca suçlu oluyorum. Ben kendimi çok hesaba çektim diyorum ya saçlarım beyazladi bunları düşünmekten.
Yok canım Ailem geri kafalı olduğundan buna izin vermedilerOkuyor musun peki?Tek kurtuluş yolun okuyup bi meslek sahibi olup kendi yolunu çizmek çünkü
Allahaşkına evliliği kurtuluş gibi yansıtmayın ya.Burada bi tane aileden yakınan konu okuyorsak on tane kocasından şikayet eden var.
Konu sahibi bu tarz evlenince mutlu olursun tarzı yorumları ciddiye almamanı öneririm oku,iş bul,ayrı eve çık kendi hayatını kur.Sonra evlenmeyi düşün,sonun annen gibi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?